Порука из Реала: Никада га нећемо продати!

Хрватски фудбалер, без обзира на то што није првотимац, није на продају.

Фудбал 03.12.2017 | 20:00
Порука из Реала: Никада га нећемо продати!
Матео Ковачић не може да се избори за место стартера у Реал Мадриду у конкуренцији сународника Луке Модрића, односно Тонија Кроса и Каземира, али не напушта "Бернабеу".

Бар тако тврди генерални директор "краљевског клуба" Хосе Анхел Санчез који одбацује спекулације о томе да би Хрват могао да потражи нови клуб у јануару пошто се за њега интересују клубови попут оних из Калча и Премијер лиге.

"Ковачић није на продају и никад га нећемо продати! Ако буде било неких понуда за њега у јануару - ми ћемо их одбити. Прошлог лета су га тражили Интер и Тотенхем", испричао је Санчез за "Спортске новости".

Управо је из Интера у Мадрид стигао Ковачић у лето 2015. године за суму од 30 милиона евра, а након што је одлично почео ову сезону у Суперкупу - десила се повреда која га је удаљила од терена. Ове сезоне је тако у Примери одиграо свега два меча и забележио сат времена фудбала.

"Паметан је момак, зна да би било где другде играо у стартној постави, али је свестан да и ми рачунамо на њега. Он може да се ослони на нас, има овде будућност".

Ускоро се очекује његов повратак на терен, а видећемо колико ће Зидан рачунати на њега....

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар