Poruka iz Reala: Nikada ga nećemo prodati!

Hrvatski fudbaler, bez obzira na to što nije prvotimac, nije na prodaju.

Fudbal 03.12.2017 | 20:00
Poruka iz Reala: Nikada ga nećemo prodati!
Mateo Kovačić ne može da se izbori za mesto startera u Real Madridu u konkurenciji sunarodnika Luke Modrića, odnosno Tonija Krosa i Kazemira, ali ne napušta "Bernabeu".

Bar tako tvrdi generalni direktor "kraljevskog kluba" Hose Anhel Sančez koji odbacuje spekulacije o tome da bi Hrvat mogao da potraži novi klub u januaru pošto se za njega interesuju klubovi poput onih iz Kalča i Premijer lige.

"Kovačić nije na prodaju i nikad ga nećemo prodati! Ako bude bilo nekih ponuda za njega u januaru - mi ćemo ih odbiti. Prošlog leta su ga tražili Inter i Totenhem", ispričao je Sančez za "Sportske novosti".

Upravo je iz Intera u Madrid stigao Kovačić u leto 2015. godine za sumu od 30 miliona evra, a nakon što je odlično počeo ovu sezonu u Superkupu - desila se povreda koja ga je udaljila od terena. Ove sezone je tako u Primeri odigrao svega dva meča i zabeležio sat vremena fudbala.

"Pametan je momak, zna da bi bilo gde drugde igrao u startnoj postavi, ali je svestan da i mi računamo na njega. On može da se osloni na nas, ima ovde budućnost".

Uskoro se očekuje njegov povratak na teren, a videćemo koliko će Zidan računati na njega....

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar