Списак Српкиња за Свјетско првенство...

Селектор женске рукометне репрезентације изабрао је 18 играчица за СП у Немачкој. На старту против Кине.  Лекићева предводи Српкиње на Светском првенству!

Остали спортови 29.11.2017 | 21:30
Списак Српкиња за Свјетско првенство...
Селектор женске рукометне репрезентације Љубомир Обрадовић изабрао је 18 играчица које ће представљати Србију на предстојећем Светском првенству у Немачкој.

На списку Обрадовића су:

голмани: Катарина Томашевић, Марија Чолић и Драгица Таталовић;

лева крила: Сања Радосављевић и Дијана Радојевић;

десна крила: Катарина Крпеж Шлезак и Жељка Николић;

бекови: Јована Стоиљковић, Сања Дамњановић, Марија Обрадовић, Тамара Радојевић, Андреа Лекић, Јелена Лавко, Марина Дмитровић, Дијана Штевин и Сандра Куриџа;

пивоти: Драгана Цвијић и Слађана Поп Лазић.

Рукометашице Србије се налазе у Групи Д у Лајпцигу, а први меч играће са селекцијом Кине, 2. децембра од 15.30. Дан касније, одмериће снаге са Камеруном (14.00), а потом ће 5. децембра играти против Немачк (18.00).

Последња два меча у прелиминарној фази, Србија ће играти у термину од 20.30, 6. децембра против Холандије, а два дана касније против Јужне Кореје.

Четири најбоље селекције из групе избориће пласман у осмину финала, која ће се од 10. децембра играти у Магдебургу (групе Ц и Д), односно Лајпцигу (група А и Б), све до финалног викенда у Хамбургу (од 15. до 17. децембра).

Проблем пред старт такмичења нашем селектору ствара повреда Андрее Лекић, пошто је најбоља играчица Србије и даље ровита после опоравка од повреде.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар