Малага квари Звезди планове за Максимовића!

Српски репрезентативац Немања Максимовић могао би да добије више простора за игру у Шпанији од јануара.  Макса у Пикасовом граду тражи минутажу за Русију! Српски везиста ће бити позајмљен током зимског прелазног рока.

Фудбал 30.11.2017 | 17:00
Малага квари Звезди планове за Максимовића!
Како преносе локални медији, Малага је заинтересована да позајми Максимовића из Валенсије, где ретко добија шансу ове сезоне.

Максимовић је летос тигао на Местаљу из Астане, али је почео само једну утакмицу за "Слепе мишеве", и то у Купу краља.

Не успева да се наметне у првој постави поред Жофрија Кондогбије, Данија Пареха, Карлоса Солера и Андреаса Переире. 

С друге стране, Малага се бори за опстанак у ЛаЛиги, у зони је испадања са само седам бодова из 13 утакмица, а колико је тим из Андалузије неконкурентан у елити показао је реми са нижелигашем Нумансијом (1:1) у Купу краља у уторак. 

Максимовић је недавно најавио да би у јануару могао да пређе на позајмицу у неки клуб, а летос је за њега била заинтересована Црвена звезда, у чијој је омладинској школи поникао. 

Он жели већу минутажу на терену у наставку сезоне како би се изборио за место у репрезентацији Србије на Светском првенству у Русији предстојећег лета.

Озбиљна конкуренција у Валенсији "тера" Максимовића на позајмицу.

Српски везиста Немања Максимовић, кога су поједини медији доводили у везу и са Црвеном звездом, налази се и на листи жеља Малаге, која ће покушати да га у јануару доведе на позајмицу, преноси шпанска Марка.

"Слепи мишеви" играју феноменално ове сезоне, а Максимовић не може да се избори за минутажу поред одличних Жофрија Кондогбије и Данија Пареха који играју у пару на средини терена.

Због тога је српски фудбалер затражио позајмицу како би имао континуитет у играма и тако изборио место међу 23 фудбалера наше репрезентације који ће путовати на Мундијал у Русију 2018. године, а у Малаги, граду на југу Шпаније који је чувен и по томе што је у њему рођен један од највећих сликара Пабло Пикасо, би му друштво правио и Здравко Кузмановић.

Како се наводи, преговори између два клуба су већ почели, а реализација трансфера требало би да уследи већ у првим данима зимског прелазног рока.

Максимовић је овог лета стигао у Валенсију из Астане као слободан играч, а за сада је у Примери одиграо само четири меча на којима је прикупио свега 40 минута.

Извор: Б92/мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар