Сенатор жестоко критиковао Хилари

Републикански сенатор Џон Мекејн критиковао је Хилари Клинтон због објављивања мемоара непуних годину дана након пораза на предсједничким изборима САД 2016.

Свијет 29.11.2017 | 07:36
Сенатор жестоко критиковао Хилари
"Која је је*ена поента? Да наставиш да се бориш? Историја ће пресудити тој кампањи, а увијек прође период времена док се то не деси. Мораш да наставиш. То је Хиларин проблем сада - нема шта да ради", прилично оштро реаговао је Мекејн у интервјуу за "Есквајер".

Клинтонова је објавила своје мемоаре - "Шта се десило" - у септембру, непуних годину дана након пораза од предсједника САД Доналда Трампа на прошлогодишњим изборима.

Мекејн је изгубио на предсједничким изборима 2008. године од тадашњег сенатора Барака Обаме, а за "Есквајер" је рекао да је најтеже ћутати послије изгубљених избора.

"Један од скоро неодољивих импулса које имаш када изгубиш је да некако објасниш зашто си изгубио и како су се лоше односили према теби. Ја сам урадио праву ствар! Најтеже је само ућутати", рекао је Мекејн.

Извор: Тањуг

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Трге

29.11.2017 07:15

Њу највисе боли сто није постала пресидент као Билл. Да јест били би уписани као једини брацни пар ција су оба цлана били предсједници САДа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

29.11.2017 08:23

Бол болује Клинтонова Хилари, бол болује, и свима показује.

ОДГОВОРИТЕ