Senator žestoko kritikovao Hilari

Republikanski senator Džon Mekejn kritikovao je Hilari Klinton zbog objavljivanja memoara nepunih godinu dana nakon poraza na predsjedničkim izborima SAD 2016.

Svijet 29.11.2017 | 07:36
Senator žestoko kritikovao Hilari
"Koja je je*ena poenta? Da nastaviš da se boriš? Istorija će presuditi toj kampanji, a uvijek prođe period vremena dok se to ne desi. Moraš da nastaviš. To je Hilarin problem sada - nema šta da radi", prilično oštro reagovao je Mekejn u intervjuu za "Eskvajer".

Klintonova je objavila svoje memoare - "Šta se desilo" - u septembru, nepunih godinu dana nakon poraza od predsjednika SAD Donalda Trampa na prošlogodišnjim izborima.

Mekejn je izgubio na predsjedničkim izborima 2008. godine od tadašnjeg senatora Baraka Obame, a za "Eskvajer" je rekao da je najteže ćutati poslije izgubljenih izbora.

"Jedan od skoro neodoljivih impulsa koje imaš kada izgubiš je da nekako objasniš zašto si izgubio i kako su se loše odnosili prema tebi. Ja sam uradio pravu stvar! Najteže je samo ućutati", rekao je Mekejn.

Izvor: Tanjug

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Trge

29.11.2017 07:15

Nju najvise boli sto nije postala president kao Bill. Da jest bili bi upisani kao jedini bracni par cija su oba clana bili predsjednici SADa.

ODGOVORITE
Name

Bole

29.11.2017 08:23

Bol boluje Klintonova Hilari, bol boluje, i svima pokazuje.

ODGOVORITE