Ово је Путинова млађа кћерка

Колега плесачице Јекатерине Тихонове из Светске федерације за рокенрол плес (WРРЦ), изјавио је данас да је она млађа кћерка руског председника Владимира Путина.

Свијет 28.11.2017 | 23:46
Ово је Путинова млађа кћерка
Колега плесачице Јекатерине Тихонове из Светске федерације за рокенрол плес (WРРЦ), изјавио је данас да је она млађа кћерка руског председника Владимира Путина, јавио је Ројтерс.
 

Званичник из WРРЦ је то рекао две године након што је британска агенција открила родбинске везе између Тихонкове и руског председника.

Заменик председника WРРЦ за правне послове Манфред Мохаба каже да је упознао Тихонову кроз заједнички рад у председништву федерације, а на питање да ли је она Путинова кћерка, одговорио је потврдно: "Да, познајем је, наравно".

На исто питање постављено други пут, Мохаб је климнуо главом и рекао "да".

Ројтерс наводи да ни Кремљ ни Тихонова нису коментарисали њихову вест. 

Један од функционера Гаспрома, председавајући борда директора Андреј Акимов, изјавио је за Ројтерс 2015. године да је Тихонкова Путина кћерка, да би потом то демантовао.

Ројтерс је потврдио њен идентитет преко још два независна извора, који су захтевали да остану анонимни.

Ни Акимов ни представник Гаспрома нису, такође, желели да коментаришу Ројтерсову информацију.

Путин већ годинама вешто крије идентитет своје две кћерке Марије и Јекатерине.

Тихонова је презиме преузела од баке, ради пројекте Московског државног универзитета, а потпредседница је плесачке федерације за проширење и маркетинг.

Ројтерс наводи да је она једна од бољих играчица акробатског рокенрола и да је удата за Кирила Шамалова, сина једног од "Путинових најближих пријатеља", који је у пословима са нафтом стекао богатство од око милијарде долара.

(Тањуг)

Коментари / 0

Оставите коментар