Ovo je Putinova mlađa kćerka

Kolega plesačice Jekaterine Tihonove iz Svetske federacije za rokenrol ples (WRRC), izjavio je danas da je ona mlađa kćerka ruskog predsednika Vladimira Putina.

Svijet 28.11.2017 | 23:46
Ovo je Putinova mlađa kćerka
Kolega plesačice Jekaterine Tihonove iz Svetske federacije za rokenrol ples (WRRC), izjavio je danas da je ona mlađa kćerka ruskog predsednika Vladimira Putina, javio je Rojters.
 

Zvaničnik iz WRRC je to rekao dve godine nakon što je britanska agencija otkrila rodbinske veze između Tihonkove i ruskog predsednika.

Zamenik predsednika WRRC za pravne poslove Manfred Mohaba kaže da je upoznao Tihonovu kroz zajednički rad u predsedništvu federacije, a na pitanje da li je ona Putinova kćerka, odgovorio je potvrdno: "Da, poznajem je, naravno".

Na isto pitanje postavljeno drugi put, Mohab je klimnuo glavom i rekao "da".

Rojters navodi da ni Kremlj ni Tihonova nisu komentarisali njihovu vest. 

Jedan od funkcionera Gasproma, predsedavajući borda direktora Andrej Akimov, izjavio je za Rojters 2015. godine da je Tihonkova Putina kćerka, da bi potom to demantovao.

Rojters je potvrdio njen identitet preko još dva nezavisna izvora, koji su zahtevali da ostanu anonimni.

Ni Akimov ni predstavnik Gasproma nisu, takođe, želeli da komentarišu Rojtersovu informaciju.

Putin već godinama vešto krije identitet svoje dve kćerke Marije i Jekaterine.

Tihonova je prezime preuzela od bake, radi projekte Moskovskog državnog univerziteta, a potpredsednica je plesačke federacije za proširenje i marketing.

Rojters navodi da je ona jedna od boljih igračica akrobatskog rokenrola i da je udata za Kirila Šamalova, sina jednog od "Putinovih najbližih prijatelja", koji je u poslovima sa naftom stekao bogatstvo od oko milijarde dolara.

(Tanjug)

Komentari / 0

Ostavite komentar