Не качи се с Лудаком!

Бијелса тражи својих 14. 000. 000! Суд ће пресудити!

Фудбал 30.11.2017 | 12:15
Не качи се с Лудаком!
Лил га је суспендовао и спремио отказ, мада се на тај потез на крају није одлучио. Јер кад је видео колико је Марсело Бијелса, познат под надимком Лудак, заиста луд схватио ја да је у великом проблему. Наиме, врло лако би могло да се деси да ће Лил тај тренутак срџбе после ненајављеног тренеровог одласка у Чиле морати да плати са чак 14.000.000 евра!

Чим је чуо за суспензију, детаљима опседнути Бијелса је контактирао своје адвокате и позвао их да заједно прођу папире. Уверен да Лил нема основа за једнострани раскид сарадње, односно да он сам одласком на сахрану преминулом пријатељу није направио ништа толико страшно да заради отказ.

Сада више и не жели да се врати на посао, иако је и даље само суспендован, већ покушава да докаже да га је Лил већ отпустио. А ако то докаже онда ће темперамент Аргентинац кренути у процес доказивања да је неправедно добио отказ.

Сасвим је могуће да ће и успети. Ако се то и деси Лил ће морати да му исплати све оно што му по уговору следује. Како је уговор потписан до 2019. године медији пишу о суми од чак 14.000.000 евра!

Јесте можда генијалан, али је и превише тежак за сарадњу. После овога, а и неких ранијих иступа, тешко да ће опет пронаћи посао у Европи. Али са 14.000.000 евра у џепу лакше ће се преболети.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар