ЛШ: Партизан чека Пијетловића, Рађена, Суботића...

Динамо из Москве стиже на Бањицу са три бивша играча црно-белих у саставу.

Остали спортови 29.11.2017 | 13:30
ЛШ: Партизан чека Пијетловића, Рађена, Суботића...
Након последње утакмице регионалног такмичења у 2017. години, ватерполисти Партизана окрећу се Лиги шампиона.

Шампион Србије у среду ће дочекати дебитанта у најјачем друштву - руски Динамо, за који играју репрезентативци Душко Пијетловић, Гаврил Суботић и бивши "делфин" Никола Рађен.

Некадашњи играчи Партизана са својим новим тимом остварили су велику победу против Југа у првом колу (12:11), а потом су у другом изгубили од Олимпијакоса 17:9. Са друге стране, црно-бели су у уводне две рунде изгубили од Орвушегетема код куће (7:11) и Југа у гостима (16:5).

"Динамо је дебитант у овом формату Лиге шампиона, али клуб из Москве ушао је у такмичење са великим амбицијама и са веома снажним тимом. Довели су неколико одличних играча, а међу њима су и бивши играчи Партизана Пијетловић, Рађен и Суботић, као и чланови националног тима Русије, Лисунов и Лазарев. Рускли клуб је један од кандидата за пласман на Фајнал-ејт", рекао је пре утакмице тренер црно-белих Стефан Ћирић.

"Са друге стране, ми нисмо играли добро пре ове утакмице и изгубили смо од Морнара у регионалној лиги. Знамо да можемо боље, као у утакмицама против ОСЦ у Лиги шампиона и против Јадрана у регионалној лиги. И једни и други бил ису фаворити, али нисмо дозволили да нас ОСЦ лако победи, док смо против Јадрана у Херцег Новом освојили бод. У те две утакмице показали смо модел како би требало да играмо ове сезоне", додао је Ћирић.

Парови 3. кола (среда, 29. новембар)

Партизан - Динамо 18.15
Хановер - Југ 18.30
Барселона - ОСЦ 19.15
Бреша - Олимпијакос 20.30

Табела: ОСЦ 6, Барселона 4, Југ 3, Бреша 3, Хановер 3, Динамо 3, Барселона 1, Партизан 0.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар