Опијали се и дрогирали у стану,

Малолетница (16) из Бихаћа јуче је пријавила полицији да је била у једном стану са још шест особа, где су пили алкохол и користили наркотичка средства, након чега су, како је казала, од ње су тражили сексуалне услуге. Ипак је успела, тврди побећи из стана.

Босна и Херцеговина 28.11.2017 | 15:12
Опијали се и дрогирали у стану,
Она је полицији навела да је у стану била са Н.К. (18), Х.Р. (25), Н.Д. (32), Х.М. (19), Х.И. (24) и М.Е. (41).
 
Малолетница је полицији пријавила да је после извесног времена отишла у другу собу и заспала.

Касније су у ту собу, како је испричала полицији, на груб начин ударајући ушла особа Х.И. док је М.Е. од ње тражио сексуалне услуге. Искористивши непажњу малолетница је успела побећи из стана. Увиђај на лицу места, као и даљњи рад на документовању кривичних дела трговина људима, насилничко понашање, неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога, поседовање и омогућавање уживања опојних дрога, угрожавање безбедности, настављају истражиоци СКП МУП УС.

Како ЕуроБлиц“ незванично сазнаје малолетница се познавала са особама са којима је била у стану, а случај је полицији пријављен јуче рано ујутро.

(Блиц)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мејданац БЛ

28.11.2017 16:01

Па сто то?ако је вец била у њиховом друству, требала је их онда најнормалније сексуално испостовати.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

28.11.2017 16:15

Сад це она испасти зртва.Треба њу испитати а њима не мозе ниста,јос ако су били на дрогама поготово.

ОДГОВОРИТЕ
Name

обс

29.11.2017 07:46

Све и да хоцес не мозес сакрити колоко си глуп. Стање опијености није олаксавајуца околност. Једнако као глупост и совинизам. Само да знас тупане ако ти падне на памет да некога нападнес.