Opijali se i drogirali u stanu,

Maloletnica (16) iz Bihaća juče je prijavila policiji da je bila u jednom stanu sa još šest osoba, gde su pili alkohol i koristili narkotička sredstva, nakon čega su, kako je kazala, od nje su tražili seksualne usluge. Ipak je uspela, tvrdi pobeći iz stana.

Bosna i Hercegovina 28.11.2017 | 15:12
Opijali se i drogirali u stanu,
Ona je policiji navela da je u stanu bila sa N.K. (18), H.R. (25), N.D. (32), H.M. (19), H.I. (24) i M.E. (41).
 
Maloletnica je policiji prijavila da je posle izvesnog vremena otišla u drugu sobu i zaspala.

Kasnije su u tu sobu, kako je ispričala policiji, na grub način udarajući ušla osoba H.I. dok je M.E. od nje tražio seksualne usluge. Iskoristivši nepažnju maloletnica je uspela pobeći iz stana. Uviđaj na licu mesta, kao i daljnji rad na dokumentovanju krivičnih dela trgovina ljudima, nasilničko ponašanje, neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, posedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, ugrožavanje bezbednosti, nastavljaju istražioci SKP MUP US.

Kako EuroBlic“ nezvanično saznaje maloletnica se poznavala sa osobama sa kojima je bila u stanu, a slučaj je policiji prijavljen juče rano ujutro.

(Blic)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mejdanac BL

28.11.2017 16:01

Pa sto to?ako je vec bila u njihovom drustvu, trebala je ih onda najnormalnije seksualno ispostovati.

ODGOVORITE
Name

Pa

28.11.2017 16:15

Sad ce ona ispasti zrtva.Treba nju ispitati a njima ne moze nista,jos ako su bili na drogama pogotovo.

ODGOVORITE
Name

obs

29.11.2017 07:46

Sve i da hoces ne mozes sakriti koloko si glup. Stanje opijenosti nije olaksavajuca okolnost. Jednako kao glupost i sovinizam. Samo da znas tupane ako ti padne na pamet da nekoga napadnes.