Бек Чукаричког након Звезде: Дајте јој пенал и против Келна!

Свирајте јој овакав пенал и против Келна, да прође даље! „Против неких екипа принуђен си да играш без контакта“, каже Петар Јовановић и истиче да је задржао Александра Пешића да не поломи врат.

Фудбал 28.11.2017 | 17:00
Бек Чукаричког након Звезде: Дајте јој пенал и против Келна!
Џаба пласман на Мундијал, џаба јесен у Лиги Европе, џаба пласман Партизану у нокаут фазу тог такмичења и лепе шансе Црвеној звезди да у истом презими, ако ћемо наставити да се ваљамо у блату овдашњег фудбала у коме је од голова и акција - а има их- важније коме је, како и због чега свиран пенал.

Потврђују то и дешавања са Бановог брда, у 18. колу Суперлиге, где је Црвена звезда славила после преокрета (2:1). Био је то окидач руководству црно-белих да срочи саопштењеу коме таксативно наводи ситуације у којима је лидер на табели, по оцени из Хумске, имао ветар у леђа из пиштаљки арбитара, да би у вечерњим сатима стигао одговор са Маракане укоме се, такође, потенцирају „људи у црном“, али се каже да помажу актуелном прваку.

Негде између, збуњени стоје фудбалери Чукаричког, конкретно Петар Јовановић, после дуела са Александром Пешићем, окривљеним да је направио фаул у 57. минуту, по критеријуму Дејана Сантрача.

„Разочарани смо што смо испустили бодове против Звезде. Показали смо да имамо квалитет за Европу, али ме, искрено, боле неке ствари. Желео бих овакав исти пенал да Звезди свирају против Келна и да прође даље“, каже десни бек Брђана у изјави за Спротски журнал.

Бивши фудбалер многобројних српских клубова, као и интернационалац у Румунији, гневан је после недељне утакмице.

„Дуго сам играо фудбал у иностранству, али се разликује од овог у Србији. Овај код нас очигледно не знам да играм. Против неких екипа принуђен си да играш без контакта, нисмо сви равноправни. Зато смо ту где јесмо“.

Чукарички је тренутно на деоби петог места. Можда је могао једно или два напред да је издржао у судари са екипом Владана Милојевића или да није било тог казненог ударца.

„Пешић је ухватио мене за дрес, што се и види на снимку. Скочио је на мене и хватао маказице. Како их је промашио, тако је пао, а судија свирао пенал. У том паду сам га чак и задржао да не поломи врат. Желео сам само да то буде фер и коректна утакмица, да видимо и они и ми где смо“, додао је Петар Јовановић.



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар