Bek Čukaričkog nakon Zvezde: Dajte joj penal i protiv Kelna!

Svirajte joj ovakav penal i protiv Kelna, da prođe dalje! „Protiv nekih ekipa prinuđen si da igraš bez kontakta“, kaže Petar Jovanović i ističe da je zadržao Aleksandra Pešića da ne polomi vrat.

Fudbal 28.11.2017 | 17:00
Bek Čukaričkog nakon Zvezde: Dajte joj penal i protiv Kelna!
Džaba plasman na Mundijal, džaba jesen u Ligi Evrope, džaba plasman Partizanu u nokaut fazu tog takmičenja i lepe šanse Crvenoj zvezdi da u istom prezimi, ako ćemo nastaviti da se valjamo u blatu ovdašnjeg fudbala u kome je od golova i akcija - a ima ih- važnije kome je, kako i zbog čega sviran penal.

Potvrđuju to i dešavanja sa Banovog brda, u 18. kolu Superlige, gde je Crvena zvezda slavila posle preokreta (2:1). Bio je to okidač rukovodstvu crno-belih da sroči saopštenjeu kome taksativno navodi situacije u kojima je lider na tabeli, po oceni iz Humske, imao vetar u leđa iz pištaljki arbitara, da bi u večernjim satima stigao odgovor sa Marakane ukome se, takođe, potenciraju „ljudi u crnom“, ali se kaže da pomažu aktuelnom prvaku.

Negde između, zbunjeni stoje fudbaleri Čukaričkog, konkretno Petar Jovanović, posle duela sa Aleksandrom Pešićem, okrivljenim da je napravio faul u 57. minutu, po kriterijumu Dejana Santrača.

„Razočarani smo što smo ispustili bodove protiv Zvezde. Pokazali smo da imamo kvalitet za Evropu, ali me, iskreno, bole neke stvari. Želeo bih ovakav isti penal da Zvezdi sviraju protiv Kelna i da prođe dalje“, kaže desni bek Brđana u izjavi za Sprotski žurnal.

Bivši fudbaler mnogobrojnih srpskih klubova, kao i internacionalac u Rumuniji, gnevan je posle nedeljne utakmice.

„Dugo sam igrao fudbal u inostranstvu, ali se razlikuje od ovog u Srbiji. Ovaj kod nas očigledno ne znam da igram. Protiv nekih ekipa prinuđen si da igraš bez kontakta, nismo svi ravnopravni. Zato smo tu gde jesmo“.

Čukarički je trenutno na deobi petog mesta. Možda je mogao jedno ili dva napred da je izdržao u sudari sa ekipom Vladana Milojevića ili da nije bilo tog kaznenog udarca.

„Pešić je uhvatio mene za dres, što se i vidi na snimku. Skočio je na mene i hvatao makazice. Kako ih je promašio, tako je pao, a sudija svirao penal. U tom padu sam ga čak i zadržao da ne polomi vrat. Želeo sam samo da to bude fer i korektna utakmica, da vidimo i oni i mi gde smo“, dodao je Petar Jovanović.



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar