Навијачко наређење у Шпанији!

Ако не дођеш на Фуенлабраду, не можеш да гледаш ни Ел класико! Тако се решава проблем празних трибина. . .

Фудбал 28.11.2017 | 14:15
Навијачко наређење у Шпанији!
Добро је познато колико дуго наши највећи клубови муку муче са бројем навијача на такозваним "малим утакмицама"... Српска фудбалска публика жели да гледа фудбал, али изузев дербија стадион може да напуни само неки европски тим, и то углавном из лига петице, у супротном амбијент на стадиону углавном буде доста тужан.

А како се у Шпанији, односно у Реал Мадриду боре са том епидемијом званом полупразне трибине? 

Знимљиво саопштење током данашњег дана издале су овлашћене навијачке групе мадридског великана. То су такозвани ватрени навијачи који постоје од скора иза једног од голова на Сантијаго Бернабеуу... У прогласу се јасно каже да онај ко не дође на сутрашњи меч Купа краља против Фуенлабраде, неће моћи да присуствује ни Ел класику против Барселоне. Ни мање ни више. 

Постоји и опција да власник сезонске карте из тог навијачког сектора своју улазницу препусти неком другом, уколико је спречен да дође, а у случају да то не уради изгубиће право да гледа велики дерби. Дакле, врло просто. Ко хоће на Барсу, мора да гледа и трећелигаша. Јер трибине не смеју да буду празне, поготово не тај новонастали "коп", где су наводно смештене оне најверније присталице Реала. 

Реал против Барселоне игра 23. децембра, а у првом мечу против Фуенлабраде славио је са 2:0. Реванш се игра у уторак с почетком у 21.30.    

Извор: моззартспорт

фото: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар