Navijačko naređenje u Španiji!

Ako ne dođeš na Fuenlabradu, ne možeš da gledaš ni El klasiko! Tako se rešava problem praznih tribina. . .

Fudbal 28.11.2017 | 14:15
Navijačko naređenje u Španiji!
Dobro je poznato koliko dugo naši najveći klubovi muku muče sa brojem navijača na takozvanim "malim utakmicama"... Srpska fudbalska publika želi da gleda fudbal, ali izuzev derbija stadion može da napuni samo neki evropski tim, i to uglavnom iz liga petice, u suprotnom ambijent na stadionu uglavnom bude dosta tužan.

A kako se u Španiji, odnosno u Real Madridu bore sa tom epidemijom zvanom poluprazne tribine? 

Znimljivo saopštenje tokom današnjeg dana izdale su ovlašćene navijačke grupe madridskog velikana. To su takozvani vatreni navijači koji postoje od skora iza jednog od golova na Santijago Bernabeuu... U proglasu se jasno kaže da onaj ko ne dođe na sutrašnji meč Kupa kralja protiv Fuenlabrade, neće moći da prisustvuje ni El klasiku protiv Barselone. Ni manje ni više. 

Postoji i opcija da vlasnik sezonske karte iz tog navijačkog sektora svoju ulaznicu prepusti nekom drugom, ukoliko je sprečen da dođe, a u slučaju da to ne uradi izgubiće pravo da gleda veliki derbi. Dakle, vrlo prosto. Ko hoće na Barsu, mora da gleda i trećeligaša. Jer tribine ne smeju da budu prazne, pogotovo ne taj novonastali "kop", gde su navodno smeštene one najvernije pristalice Reala. 

Real protiv Barselone igra 23. decembra, a u prvom meču protiv Fuenlabrade slavio je sa 2:0. Revanš se igra u utorak s početkom u 21.30.    

Izvor: mozzartsport

foto: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar