Радуљица: Доста је било глупости, али то је нормално

Центар Србије Мирослав Радуљица истакао је победу над Грузијом као веома битну за наставак квалификација пре свега због уигравања тима.

Кошарка 28.11.2017 | 12:45
Радуљица: Доста је било глупости, али то је нормално
"Орлови" су са 105:87 забележили и другу победу на старту квалификација за Светско првенство 2019. године.

Вицешампион Европе, света и Олимпијских игара је дуго "ломио" отпор ривала који је водио на полувремену.

"У првом полувремену смо примили доста тројки на наше грешке, али их је и "ишао" доста добро шут, око 50% на полувремену. На крају смо мало додали гас и победили. Имали смо доста глупости, доста грешака, што је и нормално. Екипа се скупила пре три дана практично. Али као што сам рекао и у првом мечу мислим да и поред свега тога веома добро изгледамо. Момци су се јако добро уклопили. Добили смо веома битан меч", рекао је Радуљица.

Србија је забележила две победе у мечевима на којима је дебитовало десетак играча за репрезентацију.

"То је континуитет о којем причамо. Неки од нас су пропустили Европско првенство због разноразних ствари. Овај континуитет много значи због упознавања, прикључивање нових играча је добро протекло. Очекујем да буде боље у будућности", додао је центар Србије.

Радуљица ове сезоне игра у Кини, што му очигледно прија, јер је против Грузије доминирао са 28 поена и осам скокова.

"Добро се осећам, ствари које су лоше око организације сам пре свега ја прихватио, на неки начин сам променио себе. Стварно је све сјајно. Тренутно 7-2, први на табели, дуго се није десило тиму, надам се да ћемо тако наставити", закључио је Радуљица.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар