Raduljica: Dosta je bilo gluposti, ali to je normalno

Centar Srbije Miroslav Raduljica istakao je pobedu nad Gruzijom kao veoma bitnu za nastavak kvalifikacija pre svega zbog uigravanja tima.

Košarka 28.11.2017 | 12:45
Raduljica: Dosta je bilo gluposti, ali to je normalno
"Orlovi" su sa 105:87 zabeležili i drugu pobedu na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2019. godine.

Vicešampion Evrope, sveta i Olimpijskih igara je dugo "lomio" otpor rivala koji je vodio na poluvremenu.

"U prvom poluvremenu smo primili dosta trojki na naše greške, ali ih je i "išao" dosta dobro šut, oko 50% na poluvremenu. Na kraju smo malo dodali gas i pobedili. Imali smo dosta gluposti, dosta grešaka, što je i normalno. Ekipa se skupila pre tri dana praktično. Ali kao što sam rekao i u prvom meču mislim da i pored svega toga veoma dobro izgledamo. Momci su se jako dobro uklopili. Dobili smo veoma bitan meč", rekao je Raduljica.

Srbija je zabeležila dve pobede u mečevima na kojima je debitovalo desetak igrača za reprezentaciju.

"To je kontinuitet o kojem pričamo. Neki od nas su propustili Evropsko prvenstvo zbog raznoraznih stvari. Ovaj kontinuitet mnogo znači zbog upoznavanja, priključivanje novih igrača je dobro proteklo. Očekujem da bude bolje u budućnosti", dodao je centar Srbije.

Raduljica ove sezone igra u Kini, što mu očigledno prija, jer je protiv Gruzije dominirao sa 28 poena i osam skokova.

"Dobro se osećam, stvari koje su loše oko organizacije sam pre svega ja prihvatio, na neki način sam promenio sebe. Stvarno je sve sjajno. Trenutno 7-2, prvi na tabeli, dugo se nije desilo timu, nadam se da ćemo tako nastaviti", zaključio je Raduljica.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar