Објава: Принц ће оженити глумицу

Принц Хари стаје на луди камен, објавила је јутрос краљевска кућа.

Забава 27.11.2017 | 21:28
Објава: Принц ће оженити глумицу
Хари ће се оженити својом вјереницом Меган Маркл, популарном холивудском глумицом. Принц, пети у реду да наслиједи трон, ожениће се на прољеће 2018. године, пише Би-Би-Си.

Британски медији пишу да се у саопштењу које је краљевска кућа објавила наводи да је принц "добио благослов родитеља госпођице Маркл". Такође, у саопштењу се стоји да се пар вјерио раније овог мјесеца, након чега је принц Хари обавијестио краљицу и чланове краљевске породице. Принц ће са својом супругом живети у Кенигстонској палати.



"Мирор" пише да је Хари највјероватније прво тражио дозволу краљице за вјеридбу, али званичне потврде те информације нема.

Пар о својој вези никада није говорио јавно. Острвски медији, који већ недјељама нагађају о вјеридби, пишу да су се Хари и Меган највјероватније упознали у Канади прошле године, а веза је званично потврђена у новембру 2016. Британски таблоиди тврде да је глумица краљицу упознала у мају ове године.



Будућа супруга принца Харија, као ни супруга принца Вилијама неће носити титулу принцезе. Кејт Мидлтон након вјенчања добила је тутулу војвоткиње од Кембриџа, а како наводи "Мирор" сличну титулу могла би да понесе и Меган.

Као једна од опција, помиње се титула војвоткиње од Сасекса, али и војвоткиња од Велса. Након вјенчања, Меган би у јавности могла да буде представљена као Њено височанство војвоткиња од Сасекса Меган Маркл.

Ко је Меган Маркл?

Меган Маркл (36) је америчка глумица, а широј јавности најпознатија је по улози у серији "Тхе Суитс". Позната је по свом хуманитарном раду.

Глумици ће ово бити други брак. Од 2011. године до 2013. била је у браку са филмским продуцентом Тревором Енгелсоном. Вјенчали су се 2011. на Јамајки, али су се растали двије године касније из непознатих разлога.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цоки

27.11.2017 23:25

богу хвала дозвосе и он памети мора дасу утјецеле ријеци оне старе бабетине дасе клоне вразијег посла

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крај

27.11.2017 23:29

Фина је она, али це урадити сто није Волис Симпсон. Раглог? Полозај Краљевске куце се заснива на расној цистоци и ексклузивности те дјевицанству, цистоци и недодирљивости. Све је то скоро нестало на европским дворовима гдје се принцезе удају за изандјале подртине. Принцеви зене гологузе моделе, старе изјахане зентураце и тако даље. Свако мозе бити принц и принцеза само да надје зртве које це то плацати.

ОДГОВОРИТЕ