Objava: Princ će oženiti glumicu

Princ Hari staje na ludi kamen, objavila je jutros kraljevska kuća.

Zabava 27.11.2017 | 21:28
Objava: Princ će oženiti glumicu
Hari će se oženiti svojom vjerenicom Megan Markl, popularnom holivudskom glumicom. Princ, peti u redu da naslijedi tron, oženiće se na proljeće 2018. godine, piše Bi-Bi-Si.

Britanski mediji pišu da se u saopštenju koje je kraljevska kuća objavila navodi da je princ "dobio blagoslov roditelja gospođice Markl". Takođe, u saopštenju se stoji da se par vjerio ranije ovog mjeseca, nakon čega je princ Hari obavijestio kraljicu i članove kraljevske porodice. Princ će sa svojom suprugom živeti u Kenigstonskoj palati.



"Miror" piše da je Hari najvjerovatnije prvo tražio dozvolu kraljice za vjeridbu, ali zvanične potvrde te informacije nema.

Par o svojoj vezi nikada nije govorio javno. Ostrvski mediji, koji već nedjeljama nagađaju o vjeridbi, pišu da su se Hari i Megan najvjerovatnije upoznali u Kanadi prošle godine, a veza je zvanično potvrđena u novembru 2016. Britanski tabloidi tvrde da je glumica kraljicu upoznala u maju ove godine.



Buduća supruga princa Harija, kao ni supruga princa Vilijama neće nositi titulu princeze. Kejt Midlton nakon vjenčanja dobila je tutulu vojvotkinje od Kembridža, a kako navodi "Miror" sličnu titulu mogla bi da ponese i Megan.

Kao jedna od opcija, pominje se titula vojvotkinje od Saseksa, ali i vojvotkinja od Velsa. Nakon vjenčanja, Megan bi u javnosti mogla da bude predstavljena kao Njeno visočanstvo vojvotkinja od Saseksa Megan Markl.

Ko je Megan Markl?

Megan Markl (36) je američka glumica, a široj javnosti najpoznatija je po ulozi u seriji "The Suits". Poznata je po svom humanitarnom radu.

Glumici će ovo biti drugi brak. Od 2011. godine do 2013. bila je u braku sa filmskim producentom Trevorom Engelsonom. Vjenčali su se 2011. na Jamajki, ali su se rastali dvije godine kasnije iz nepoznatih razloga.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

coki

27.11.2017 23:25

bogu hvala dozvose i on pameti mora dasu utjecele rijeci one stare babetine dase klone vrazijeg posla

ODGOVORITE
Name

Kraj

27.11.2017 23:29

Fina je ona, ali ce uraditi sto nije Volis Simpson. Raglog? Polozaj Kraljevske kuce se zasniva na rasnoj cistoci i ekskluzivnosti te djevicanstvu, cistoci i nedodirljivosti. Sve je to skoro nestalo na evropskim dvorovima gdje se princeze udaju za izandjale podrtine. Princevi zene gologuze modele, stare izjahane zenturace i tako dalje. Svako moze biti princ i princeza samo da nadje zrtve koje ce to placati.

ODGOVORITE