Младића претукли, па га прегазили

Двадесетпетогодишњи О. Џ. из Коњица тешко је повријеђен када су га у ноћи са суботе на недјељу претукле четири особе, а потом прегазиле аутомобилом.

Република Српска 27.11.2017 | 12:39
Младића претукли, па га прегазили
Према информацијама из МУП-а Кантона Сарајево, полицији је у 2.40 сати пријављено да је О. Џ., настањен у Хаџићима, физички нападнут и повријеђен у улици Ковачевац у опћини Илиџа. 

Њему су помоћ указали љекари Завода за хитну медицинску помоћ КС, а потом је превезен у КЦУС. Он је задржан на Клиници за торакалну хирургију на даљем лијечењу, а доктори су констатирали да је задобио тешке тјелесне повреде. 

Повријеђени младић полицајцима је испричао да су га напали и претукли Ц. А. из Сарајева и још три непознате особе, који су га потом прегазили аутомобилом ауди.

Увиђај на мјесту догађаја обавили су полицајци МУП-а КС, а о свему је обавијештен и тужилац сарајевског кантоналног тужилаштва.

Полиција наставља рад на расвјетљавању овог кривичног дјела, као и на проналаску Ц. А., те идентификацији и проналаску осталих учесника. 

(Фактор)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Скакавац

27.11.2017 17:17

То нема нигдје на свијету да се ти балавци не боје ни полиције а ни дрзаве. То треба намлатит негдје да нико нецује и не види па нек виде да ли це се опет тако понасати. Јос мало поцет це и полицију туци и тако им и треба. Дрзава нула.

ОДГОВОРИТЕ