Mladića pretukli, pa ga pregazili

Dvadesetpetogodišnji O. Dž. iz Konjica teško je povrijeđen kada su ga u noći sa subote na nedjelju pretukle četiri osobe, a potom pregazile automobilom.

Republika Srpska 27.11.2017 | 12:39
Mladića pretukli, pa ga pregazili
Prema informacijama iz MUP-a Kantona Sarajevo, policiji je u 2.40 sati prijavljeno da je O. Dž., nastanjen u Hadžićima, fizički napadnut i povrijeđen u ulici Kovačevac u općini Ilidža. 

Njemu su pomoć ukazali ljekari Zavoda za hitnu medicinsku pomoć KS, a potom je prevezen u KCUS. On je zadržan na Klinici za torakalnu hirurgiju na daljem liječenju, a doktori su konstatirali da je zadobio teške tjelesne povrede. 

Povrijeđeni mladić policajcima je ispričao da su ga napali i pretukli C. A. iz Sarajeva i još tri nepoznate osobe, koji su ga potom pregazili automobilom audi.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su policajci MUP-a KS, a o svemu je obaviješten i tužilac sarajevskog kantonalnog tužilaštva.

Policija nastavlja rad na rasvjetljavanju ovog krivičnog djela, kao i na pronalasku C. A., te identifikaciji i pronalasku ostalih učesnika. 

(Faktor)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Skakavac

27.11.2017 17:17

To nema nigdje na svijetu da se ti balavci ne boje ni policije a ni drzave. To treba namlatit negdje da niko necuje i ne vidi pa nek vide da li ce se opet tako ponasati. Jos malo pocet ce i policiju tuci i tako im i treba. Drzava nula.

ODGOVORITE