Знамо нешто - селектор "Орлова" неће бити странац!

Ко ће предводити репрезентацију Србије у Русији и даље је енигма, али би подужи списак кандидата могао да буде скраћен после Буњевчевићеве изјаве. У петак је жреб.

Фудбал 27.11.2017 | 23:45
Знамо нешто - селектор "Орлова" неће бити странац!
"Одлуку о селектору донећемо када размотримо све кандидате које имамо у виду, као и оне који се нуде. Ипак, мислим да би на Светском првенству Србију требало да предводи Србин", рекао је спортски директор Фудбалског савеза Србије, Горан Буњевчевић за "Курир".

Он је, коментаришући интервју који је овај лист урадио са бившим тренером Црвене звезде, италијанским стручњаком Валтером Зенгом, тако наговестио да ће званични наследник смењеног Славољуба Муслина бити, уједно, и његов земљак.

Буњевчевић, ипак, није говорио о томе које су шансе да на том месту остане тренутно вршилац дужности селектора "А" тима и Муслинов сарадник током квалификација, Младен Крстајић, чији је останак наговештен између редова, по повратку са турнеје по Истоку.

Нико из ФСС, за сада, није јавно говорио о томе да ли ће Крстајићу бити понуђен дугорочни уговор.

Жреб за Мундијал у Русији биће одржан у Кремљу, 1. децембра од 20 часова, а репрезентација Србије ривале ће чекати из последњег, четвртог шешира.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар