Znamo nešto - selektor "Orlova" neće biti stranac!

Ko će predvoditi reprezentaciju Srbije u Rusiji i dalje je enigma, ali bi poduži spisak kandidata mogao da bude skraćen posle Bunjevčevićeve izjave. U petak je žreb.

Fudbal 27.11.2017 | 23:45
Znamo nešto - selektor "Orlova" neće biti stranac!
"Odluku o selektoru donećemo kada razmotrimo sve kandidate koje imamo u vidu, kao i one koji se nude. Ipak, mislim da bi na Svetskom prvenstvu Srbiju trebalo da predvodi Srbin", rekao je sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije, Goran Bunjevčević za "Kurir".

On je, komentarišući intervju koji je ovaj list uradio sa bivšim trenerom Crvene zvezde, italijanskim stručnjakom Valterom Zengom, tako nagovestio da će zvanični naslednik smenjenog Slavoljuba Muslina biti, ujedno, i njegov zemljak.

Bunjevčević, ipak, nije govorio o tome koje su šanse da na tom mestu ostane trenutno vršilac dužnosti selektora "A" tima i Muslinov saradnik tokom kvalifikacija, Mladen Krstajić, čiji je ostanak nagovešten između redova, po povratku sa turneje po Istoku.

Niko iz FSS, za sada, nije javno govorio o tome da li će Krstajiću biti ponuđen dugoročni ugovor.

Žreb za Mundijal u Rusiji biće održan u Kremlju, 1. decembra od 20 časova, a reprezentacija Srbije rivale će čekati iz poslednjeg, četvrtog šešira.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar