Власник Чукаричког: Довољно сам видео…!

"Нема потребе да више долазим на стадион", рекао је бизнисмен Драган Обрадовић за "Спортски журнал" после утакмице са Црвеном звездом.  Финансијер Чукаричког напустио ложу после пенала за Звезду: Нема потребе да више долазим на стадион! Незадовољство на Бановом брду!

Фудбал 27.11.2017 | 15:15
Власник Чукаричког: Довољно сам видео…!
"У сваком случају, играли смо колико смо могли", рекао је бивши тренер Црвене звезде, сада Чукаричког, Ненад Лалатовић, када је на конференцији за медије коментарисао пораз свог тима у једном од дербија кола – 1:2.

Чука је повела у мечу са лидером Суперлиге, који се по киши мучио на Бановом брду све док у 57. минуту арбитар Дејан Сантрач није досудио споран пенал за госте после дуела Петра Јовановића и Александра Пешића.

Ричмонд Боаћи је прво поравнао резултат са беле тачке, а онда, 12 минута касније, погодио и из игре за нову победу црвено-белих.

"Не мислим на суђење, већ на то да смо играли колико нам је противник дозволио", оградио се Лалатовић када су га новинари замолили да буде појасни горе наведену изјаву.

Човек који му је у децембру прошле године понудио четворогодишњи уговор и одрешене руке у вођењу младог тима, власник и председник Чукаричког, бизнисмен Драган Обрадовић, био такође недоречен када је у изјави за "Спортски журнал" коментарисао меч са комшијама из Љутице Богдана.

"Нема потребе да више долазим на стадион. Довољно је било ових 50 минута да видим све", рекао је Обрадовић репортеру овог спортског листа испред ложе у којој је утакмицу пратио и селектор младе репрезентације Србије, Горан Ђоровић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар