Vlasnik Čukaričkog: Dovoljno sam video…!

"Nema potrebe da više dolazim na stadion", rekao je biznismen Dragan Obradović za "Sportski žurnal" posle utakmice sa Crvenom zvezdom.  Finansijer Čukaričkog napustio ložu posle penala za Zvezdu: Nema potrebe da više dolazim na stadion! Nezadovoljstvo na Banovom brdu!

Fudbal 27.11.2017 | 15:15
Vlasnik Čukaričkog: Dovoljno sam video…!
"U svakom slučaju, igrali smo koliko smo mogli", rekao je bivši trener Crvene zvezde, sada Čukaričkog, Nenad Lalatović, kada je na konferenciji za medije komentarisao poraz svog tima u jednom od derbija kola – 1:2.

Čuka je povela u meču sa liderom Superlige, koji se po kiši mučio na Banovom brdu sve dok u 57. minutu arbitar Dejan Santrač nije dosudio sporan penal za goste posle duela Petra Jovanovića i Aleksandra Pešića.

Ričmond Boaći je prvo poravnao rezultat sa bele tačke, a onda, 12 minuta kasnije, pogodio i iz igre za novu pobedu crveno-belih.

"Ne mislim na suđenje, već na to da smo igrali koliko nam je protivnik dozvolio", ogradio se Lalatović kada su ga novinari zamolili da bude pojasni gore navedenu izjavu.

Čovek koji mu je u decembru prošle godine ponudio četvorogodišnji ugovor i odrešene ruke u vođenju mladog tima, vlasnik i predsednik Čukaričkog, biznismen Dragan Obradović, bio takođe nedorečen kada je u izjavi za "Sportski žurnal" komentarisao meč sa komšijama iz Ljutice Bogdana.

"Nema potrebe da više dolazim na stadion. Dovoljno je bilo ovih 50 minuta da vidim sve", rekao je Obradović reporteru ovog sportskog lista ispred lože u kojoj je utakmicu pratio i selektor mlade reprezentacije Srbije, Goran Đorović.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar