Лалатовић: Могао је Звезди да дође и Манчестер!

"Опет би била доминантнија", сматра тренер Чукаричког који је опет био незадовољан суђењем, али није то директно истицао.

Фудбал 27.11.2017 | 17:15
Лалатовић: Могао је Звезди да дође и Манчестер!
Посебно занимљиво било је чути шта тренер Чукаричког има да каже после пораза његовог тима од Црвене звезде у утакмици у којој су "брђани" водили на полувремену, али онда у наставку примили два гола (1:2), први из пенала.

На констатацију новинарке ТВ Арена Спорт да је Звезда била доминантнија током дербија 18. кола Суперлиге Србије, Лалатовић је рекао:

"Наравно да је била доминантнија, видели сте и сами. Могао је да дође и Манчестер, била би доминантнија. Ја им честитам на победи...".

Затим је наставио, без додатних питања:

"Прво полувреме смо одиграли феноменално, дали леп гол, имали још три-четири стопостотне шансе. Друго полувреме једна спорна ситуација на мом играчу, после пенал за Црвену звезду, пре тога неки фаул и тако неке ствари. Али добро, честитам, шта ја ту могу? Не могу ништа... Мојим играчима честитам, показали су да могу да одиграју добру утакмицу и играју против овако моћне Црвене звезде, да могу да се супротставе и буду егал".

Погледајте ситуације о којима је говорио Лалатовић:





Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар