Lalatović: Mogao je Zvezdi da dođe i Mančester!

"Opet bi bila dominantnija", smatra trener Čukaričkog koji je opet bio nezadovoljan suđenjem, ali nije to direktno isticao.

Fudbal 27.11.2017 | 17:15
Lalatović: Mogao je Zvezdi da dođe i Mančester!
Posebno zanimljivo bilo je čuti šta trener Čukaričkog ima da kaže posle poraza njegovog tima od Crvene zvezde u utakmici u kojoj su "brđani" vodili na poluvremenu, ali onda u nastavku primili dva gola (1:2), prvi iz penala.

Na konstataciju novinarke TV Arena Sport da je Zvezda bila dominantnija tokom derbija 18. kola Superlige Srbije, Lalatović je rekao:

"Naravno da je bila dominantnija, videli ste i sami. Mogao je da dođe i Mančester, bila bi dominantnija. Ja im čestitam na pobedi...".

Zatim je nastavio, bez dodatnih pitanja:

"Prvo poluvreme smo odigrali fenomenalno, dali lep gol, imali još tri-četiri stopostotne šanse. Drugo poluvreme jedna sporna situacija na mom igraču, posle penal za Crvenu zvezdu, pre toga neki faul i tako neke stvari. Ali dobro, čestitam, šta ja tu mogu? Ne mogu ništa... Mojim igračima čestitam, pokazali su da mogu da odigraju dobru utakmicu i igraju protiv ovako moćne Crvene zvezde, da mogu da se suprotstave i budu egal".

Pogledajte situacije o kojima je govorio Lalatović:





Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar