Дужа чекања на границама БиХ

На граничном прелазу Градишка на излазу из БиХ према Хрватској чека се између два и три часа, а на прелазу Градина од један до један и по час, саопштено је из Ауто-мото савеза Републике Српске.

Босна и Херцеговина 26.11.2017 | 17:40
Дужа чекања на границама БиХ
Појачан је интензитет саобраћаја и на прелазу Велика Кладуша и Брод, према Хрватској, док на осталим граничним прелазима задржавања нису дужа од 30 минута.

На граничном прелазу Изачић, између БиХ и Хрватске, због зимских услова за вожњу обустављен је саобраћај за теретна возила са приколицом и шлепере. 

Извор: Срна

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ро

26.11.2017 18:58

Како кад је СКУПО гориво.На 3 КМ треба дићи цијену.Све се кука а вози се немилице.Средњошколци иду аутима у школу итд.Све знате да непишем дзаба.Најбоље би било да сипамо гориво дзаба.Такав смо народ.Минимално на 3км до 3,5 км треба дићи цијену.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рус

26.11.2017 20:00

Не мозе се то поредити са цјелокупном ситуацијом.

Name

Даре

27.11.2017 05:43

Ко је теби крив сто ниси себи ни за ауто зарадио.

Name

ро,одговор

27.11.2017 07:11

Само погледајте на цесту па видите КО и ГДЈЕ вози аута ? То нећете видјети нигдје у нормалним државама само код овако примитивних народа ( жао ми је што ово морам написати).Код нас је "обавезно" да дијете има возачку са 18 г. а родитељи се "натежу" да купе ауто.Све је то јадна ситуација и жалосна.Ти исти родитељи "ринтају" за никакве паре а кад их погледаш или су подстанари или отплаћују стан или ходају по граду не обучени и неокупани АЛИ ауто се МОРА дијетету купити.Па кад имају ДРУГИ мора и моје дијете имати.Нема нас примитивнијим на далеко.

Name

Безобразлук

26.11.2017 22:13

Није проблем возња ни колико коста гориво ни ко мозе ни ко немозе троскове плацати. Питам се, сто се цека 2 до 3 сата на границама. Није љетна сезона да се дијаспорци врацају назад. Ово ми висе лици на понизење хрватски границара. Колико це се онда љети цекати, по 8 и висе сати?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Путник

27.11.2017 08:39

Скоро сам прелазио границу на прелазу у Градиској. Била је недеља поподне. Цекао сам висе од два сата и мислио да су за то криви на слузбеници на хрватској страни. Прави разлог је неред и безобразлук на насој страни у Градиској. Возила се константно убацују у ред из споредне улице из које је инаце забрањен излазак на страну границног прелаза. Возаци који стрпљиво цекају у реду то не могу видјети док не додју до границног прелаза а када додју ови их просто изгуравају и на насилницки нацин се убацују у ред не цекајуци ни пет минута да предју границу. Нигдје нема полиције да уведе ред. Цесто избијају свадје и све је на граници инцидента. Када сам конацно досао до границе и упитао полицајца који прегледа пасос засто се ово догадја, одговорио је да то није надлезност границне полиције него локалне полиције у Градисци. Кад предјете границу све иде јако брзо јер се са хрватске стране нико не убацује у ред.

Name

ре путник

28.11.2017 00:42

Такав је исти слуцај Брод-Сл. Брод. Много су безобразни. Полиција сједи у кафицима и испија кафице док други цекају са радарима иза сваког цоска.