Duža čekanja na granicama BiH

Na graničnom prelazu Gradiška na izlazu iz BiH prema Hrvatskoj čeka se između dva i tri časa, a na prelazu Gradina od jedan do jedan i po čas, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Bosna i Hercegovina 26.11.2017 | 17:40
Duža čekanja na granicama BiH
Pojačan je intenzitet saobraćaja i na prelazu Velika Kladuša i Brod, prema Hrvatskoj, dok na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Na graničnom prelazu Izačić, između BiH i Hrvatske, zbog zimskih uslova za vožnju obustavljen je saobraćaj za teretna vozila sa prikolicom i šlepere. 

Izvor: Srna

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Ro

26.11.2017 18:58

Kako kad je SKUPO gorivo.Na 3 KM treba dići cijenu.Sve se kuka a vozi se nemilice.Srednjoškolci idu autima u školu itd.Sve znate da nepišem dzaba.Najbolje bi bilo da sipamo gorivo dzaba.Takav smo narod.Minimalno na 3km do 3,5 km treba dići cijenu.

ODGOVORITE
Name

Rus

26.11.2017 20:00

Ne moze se to porediti sa cjelokupnom situacijom.

Name

Dare

27.11.2017 05:43

Ko je tebi kriv sto nisi sebi ni za auto zaradio.

Name

ro,odgovor

27.11.2017 07:11

Samo pogledajte na cestu pa vidite KO i GDJE vozi auta ? To nećete vidjeti nigdje u normalnim državama samo kod ovako primitivnih naroda ( žao mi je što ovo moram napisati).Kod nas je "obavezno" da dijete ima vozačku sa 18 g. a roditelji se "natežu" da kupe auto.Sve je to jadna situacija i žalosna.Ti isti roditelji "rintaju" za nikakve pare a kad ih pogledaš ili su podstanari ili otplaćuju stan ili hodaju po gradu ne obučeni i neokupani ALI auto se MORA dijetetu kupiti.Pa kad imaju DRUGI mora i moje dijete imati.Nema nas primitivnijim na daleko.

Name

Bezobrazluk

26.11.2017 22:13

Nije problem voznja ni koliko kosta gorivo ni ko moze ni ko nemoze troskove placati. Pitam se, sto se ceka 2 do 3 sata na granicama. Nije ljetna sezona da se dijasporci vracaju nazad. Ovo mi vise lici na ponizenje hrvatski granicara. Koliko ce se onda ljeti cekati, po 8 i vise sati?

ODGOVORITE
Name

Putnik

27.11.2017 08:39

Skoro sam prelazio granicu na prelazu u Gradiskoj. Bila je nedelja popodne. Cekao sam vise od dva sata i mislio da su za to krivi na sluzbenici na hrvatskoj strani. Pravi razlog je nered i bezobrazluk na nasoj strani u Gradiskoj. Vozila se konstantno ubacuju u red iz sporedne ulice iz koje je inace zabranjen izlazak na stranu granicnog prelaza. Vozaci koji strpljivo cekaju u redu to ne mogu vidjeti dok ne dodju do granicnog prelaza a kada dodju ovi ih prosto izguravaju i na nasilnicki nacin se ubacuju u red ne cekajuci ni pet minuta da predju granicu. Nigdje nema policije da uvede red. Cesto izbijaju svadje i sve je na granici incidenta. Kada sam konacno dosao do granice i upitao policajca koji pregleda pasos zasto se ovo dogadja, odgovorio je da to nije nadleznost granicne policije nego lokalne policije u Gradisci. Kad predjete granicu sve ide jako brzo jer se sa hrvatske strane niko ne ubacuje u red.

Name

re putnik

28.11.2017 00:42

Takav je isti slucaj Brod-Sl. Brod. Mnogo su bezobrazni. Policija sjedi u kaficima i ispija kafice dok drugi cekaju sa radarima iza svakog coska.