Леброн о Роузу: Надам се да није крај...

Леброн Џејмс, најбољи кошаркаш на свету, рекао је да његовом саиграчу Дерику Роузу жели само најбоље за њега и његову породицу.

Кошарка 28.11.2017 | 13:30
Леброн о Роузу: Надам се да није крај...
Роуз, МВП најјаче лиге на свету 2011. године, размишља да се повуче из кошарке пошто је фрустриран повредама које има сваке сезоне.

"Било шта да одлучи, желимо му најбоље. На крају дана, ништа не можете заменити за срећу. Знамо да га повреде прате током читаве каријере. Надамо се да ово није кра, али ако јесте, срећан сам што сам имао прилику да проведем неколико месеци са њим, гледајући га какав је некад играч био", рекао је Леброн Џејмс. 

Овај плејмејкер је био један од најперспективнијих играча лиге почетком ове деценије, међутим проблеми са коленима су га омели да постане један од најбољих играча лиге. 

Роуз је био проглашен за најмлађег МВП у историји НБА лиге, није био најављиван као нови "Џордан" јер је био уникат, то што је он радио није се до тада видело у НБА. 

"Болесне" предње и задње промене, нестварна брзина, још већа скочност, чиниле су га невероватним играчем, међутим услед повреда сада је у ситуацији да са 29 година размишља да се повуче из кошарке.



Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар