Lebron o Rouzu: Nadam se da nije kraj...

Lebron Džejms, najbolji košarkaš na svetu, rekao je da njegovom saigraču Deriku Rouzu želi samo najbolje za njega i njegovu porodicu.

Košarka 28.11.2017 | 13:30
Lebron o Rouzu: Nadam se da nije kraj...
Rouz, MVP najjače lige na svetu 2011. godine, razmišlja da se povuče iz košarke pošto je frustriran povredama koje ima svake sezone.

"Bilo šta da odluči, želimo mu najbolje. Na kraju dana, ništa ne možete zameniti za sreću. Znamo da ga povrede prate tokom čitave karijere. Nadamo se da ovo nije kra, ali ako jeste, srećan sam što sam imao priliku da provedem nekoliko meseci sa njim, gledajući ga kakav je nekad igrač bio", rekao je Lebron Džejms. 

Ovaj plejmejker je bio jedan od najperspektivnijih igrača lige početkom ove decenije, međutim problemi sa kolenima su ga omeli da postane jedan od najboljih igrača lige. 

Rouz je bio proglašen za najmlađeg MVP u istoriji NBA lige, nije bio najavljivan kao novi "Džordan" jer je bio unikat, to što je on radio nije se do tada videlo u NBA. 

"Bolesne" prednje i zadnje promene, nestvarna brzina, još veća skočnost, činile su ga neverovatnim igračem, međutim usled povreda sada je u situaciji da sa 29 godina razmišlja da se povuče iz košarke.



Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar