Милојевић опет на Брду: Биће тешко и емотивно!

"Једно од најтежих гостовања до сада", поручио је тренер Црвене звезде који први пут гостује свом некадашњем клубу Чукаричком.

Фудбал 26.11.2017 | 08:15
Милојевић опет на Брду: Биће тешко и емотивно!
Црвена звезда се поново "пребацује" на Суперлигу.

Током недеље је фокус био на гостовању БАТЕ Борисову са ког се играчи Владана Милојевића враћају непоражени, мада је утисак да нису имали среће да победе, а сада се у "жижу" ставља првенствени окршај са Чукаричким.

Дерби кола игра се на Бановом брду у недељу (15 часова, Арена Спорт 1), а то ће бити први повратак Владана Милојевића на некадашње место успеха.

На конференцији за медије похвално је говорио о екипи Ненада Лалатовића, за коју каже да је добро познаје и поштује начин на који су успели да превазиђу повреду најбољег стрелца Огњена Мудринског, те оцењује да ће ово бити "једно од најтежих гостовања до сада".

"У сваком тренутку знају шта хоће, а то је јако битно. Није случајност што су међу водећим клубовима у лиги, и тако ће и завршити, уз учешће у плеј-офу. Имају амбиције и у Купу, за мене то није изненађење. Биће нам јако тешко, Чукарички предводи Ненад Лалатовић који спада у најбоље тренере у Србији.Ми долазимо после једне европске утакмице, и увек је питање какви ћемо ми бити. Долазимо из средине где је било -4, али играмо у великом клубу и немамо право да се жалимо. Спортисти смо, морамо да пролазимо кроз такве проблеме", навео је Милојевић који је рекао да ће после финалног тренигра одлучити на које играче може да рачуна.

Звезда је била боља на "Борисов арени", али тренер вицешампиона Србије наводи да је та утакмица већ "архивирана" и да не смеју да жале за промашеним шансама.

"Лепо је чути добре бројке, али рекао сам играчима јуче када смо се вратили да су за нас европске утакмице завршене, и нећемо размишљати о Келну све док не дође до те утакмице. Чукарички је једино о чему размишљамо. Никада нисам размишљао да је било шта у животу тешко. Ако бих тако размишљао, то тешко би било још теже. Морамо веровати у себе, сви верујемо, сви у клубу, а највише играчи. Верујемо у своје тренирање, и колико год да то звучи чудно, ми смо и у Борисову порасли. Из утакмице у утакмицу морамо бити бољи, то је једини начин у спорту да напредујете. Тенисери мењају временске зоне, дан за ноћ, па су опет најбољи".

Милојевић је у Чукаричком радио од 2012. до 2015. године и са овим тимом освојио Куп Србије, а истиче да ће њему, као и сарадницима Јанковићу и Лепосавићу, повратак бити емотиван.

"То је било време које ће сигурно остати у мом срцу. Чукарички ми је много помогао у каријери, и много сам захвалан, пре свих Драгану Обрадовићу. Много је суза, и лепих и не лепих проливено тамо", навео је Милојевић који је обећао победу свог тима.

У првом делу сезоне Црвена звезда је пред својим навијачима славила против Чукаричког (3:0), а у овом тренутку разлика између два тима је 15 бодова.

КАКО ПРОТИВ СИНА?

Син Владана Милојевића, Немања, ће вероватно наступити за Чукарички у недељном дуелу: "Немања има своју каријеру и драго ми је да се развија на свој начин. Он је добар фудбалер, добро дете, велики професионалац и он ће да уради све што је потребно за свој клуб. Прошао је све селекције Чукаричког. Васпитавао сам га да треба да буде професионалац. Можемо да причамо пре утакмице, али када почне утакмица, свако ће желети да његов тим победи. Можда треба да питате моју супругу и кћерку како ће гледати и за кога ће навијати".

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар