Партизанов приоритет но.1: Радосав Петровић!

Летос није успело, а у јануару?

Фудбал 26.11.2017 | 16:00
Партизанов приоритет но.1: Радосав Петровић!
Имао је Партизан жељу још летос, писали смо о томе има ево већ пет месеци, али се услови тада нису стекли. Или да будемо прецизни: финансијски је то био превелик залогај за црно-беле. Међутим, жеља је остала, па и актуелизована после презимљавања у Лиги Европе. Управа српског шампиона и даље је рада да у Хумску врати Радосава Петровића, потврђено јеВечерњим новостима у клубу.

Наравно, сасвим је друго питање да ли ће идеја моћи да се спроведе у дело. Прво,Петровић у Лисабону прима негде око 1.000.000 евра годишње, а уговор му истиче тек 2020. Превише новца да би га се тек тако одрекао. За само обештећење, бар су тако писали португалски медији пре неких два месеца, требало би издвојити између 1.000.000 и 1.500.000 евра.

Међутим, како га Жорж Жезус није превише користио осим у Куп такмичењима - иначе је играо и као задњи везни и као штопер - можда је Спортинг снизио прохтеве? А можда је иПетровић са својих 28 година схватио да је превише млад да би због плате трошио године у клубу који га очигледно не жели? Можда ће и он зато пристати на радикалније смањење плате?

Све то показаће време. Сигурно је само да би Партизану и те како добро дошао играчПетровићевих квалитета. Посебно зато што ће, признају јавно и црно-бели, бити веома тешко задржати Евертона после његових блиставих партија у Лиги Европе. Петровић би чини се био идеално решење.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар