Partizanov prioritet no.1: Radosav Petrović!

Letos nije uspelo, a u januaru?

Fudbal 26.11.2017 | 16:00
Partizanov prioritet no.1: Radosav Petrović!
Imao je Partizan želju još letos, pisali smo o tome ima evo već pet meseci, ali se uslovi tada nisu stekli. Ili da budemo precizni: finansijski je to bio prevelik zalogaj za crno-bele. Međutim, želja je ostala, pa i aktuelizovana posle prezimljavanja u Ligi Evrope. Uprava srpskog šampiona i dalje je rada da u Humsku vrati Radosava Petrovića, potvrđeno jeVečernjim novostima u klubu.

Naravno, sasvim je drugo pitanje da li će ideja moći da se sprovede u delo. Prvo,Petrović u Lisabonu prima negde oko 1.000.000 evra godišnje, a ugovor mu ističe tek 2020. Previše novca da bi ga se tek tako odrekao. Za samo obeštećenje, bar su tako pisali portugalski mediji pre nekih dva meseca, trebalo bi izdvojiti između 1.000.000 i 1.500.000 evra.

Međutim, kako ga Žorž Žezus nije previše koristio osim u Kup takmičenjima - inače je igrao i kao zadnji vezni i kao štoper - možda je Sporting snizio prohteve? A možda je iPetrović sa svojih 28 godina shvatio da je previše mlad da bi zbog plate trošio godine u klubu koji ga očigledno ne želi? Možda će i on zato pristati na radikalnije smanjenje plate?

Sve to pokazaće vreme. Sigurno je samo da bi Partizanu i te kako dobro došao igračPetrovićevih kvaliteta. Posebno zato što će, priznaju javno i crno-beli, biti veoma teško zadržati Evertona posle njegovih blistavih partija u Ligi Evrope. Petrović bi čini se bio idealno rešenje.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar