Спалети: Икарди доживотно у Интеру!

Тренер Интера не обазире се на спекулације о трансферу аргентинског центарфора у Реал.  Спалети: Да неко пита Икардија да остане заувек у Интеру, он би одговорио са “зашто само заувек?” Мауро је веома везан за клуб, град, навијаче…

Фудбал 26.11.2017 | 12:00
Спалети: Икарди доживотно у Интеру!
Највећи мадридски спортски лист "Марка" пре неколико дана је означио Маура Икардија као играча који би у Реалу могао да наследи Карима Бензему, али тренер Интера Лућано Спалети је уверен да та идеја неће бити спроведена у дело.

"Ко не би желео Икардија? Сваки клуб би га радо видео у својим редовима, али колико ја видим, он је потпуно у љубави са Интером. Могу то да осетим када причам са њим. Јако је повезан са клубом, саиграчима, градом, навијачима... Верујем да би могао овде да остане до краја каријере", изјавио је Спалети.

Икарди је у Интер стигао из Сампдорије лета 2013, када је имао само 20 година. У Серији А је по сезонама постизао девет, 22, 16, односно 24 гола, док ове јесени уз његово име стоји 13 погодака на 13 мечева.

"Неразури" су забележили 10 победа и три ремија, а за водећим Наполијем заостају два бода, што им даје наду у освајање прве титуле још од сезоне 2009/10, када се под вођством Жозеа Муриња на "Меаци" славила "трипла круна".

"Задовољан сам екипом, мада имамо још простора за напредак. Немамо пораз, али морамо да се запитамо зашто нисмо победили у свим утакмицама", сузбија еуфорију Спалети.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар