Spaleti: Ikardi doživotno u Interu!

Trener Intera ne obazire se na spekulacije o transferu argentinskog centarfora u Real.  Spaleti: Da neko pita Ikardija da ostane zauvek u Interu, on bi odgovorio sa “zašto samo zauvek?” Mauro je veoma vezan za klub, grad, navijače…

Fudbal 26.11.2017 | 12:00
Spaleti: Ikardi doživotno u Interu!
Najveći madridski sportski list "Marka" pre nekoliko dana je označio Maura Ikardija kao igrača koji bi u Realu mogao da nasledi Karima Benzemu, ali trener Intera Lućano Spaleti je uveren da ta ideja neće biti sprovedena u delo.

"Ko ne bi želeo Ikardija? Svaki klub bi ga rado video u svojim redovima, ali koliko ja vidim, on je potpuno u ljubavi sa Interom. Mogu to da osetim kada pričam sa njim. Jako je povezan sa klubom, saigračima, gradom, navijačima... Verujem da bi mogao ovde da ostane do kraja karijere", izjavio je Spaleti.

Ikardi je u Inter stigao iz Sampdorije leta 2013, kada je imao samo 20 godina. U Seriji A je po sezonama postizao devet, 22, 16, odnosno 24 gola, dok ove jeseni uz njegovo ime stoji 13 pogodaka na 13 mečeva.

"Nerazuri" su zabeležili 10 pobeda i tri remija, a za vodećim Napolijem zaostaju dva boda, što im daje nadu u osvajanje prve titule još od sezone 2009/10, kada se pod vođstvom Žozea Murinja na "Meaci" slavila "tripla kruna".

"Zadovoljan sam ekipom, mada imamo još prostora za napredak. Nemamo poraz, ali moramo da se zapitamo zašto nismo pobedili u svim utakmicama", suzbija euforiju Spaleti.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar