Лопов пиштољем претио полицајцу

Горан Б. (1971) из Бањалуке и Мирко К. (1965) из Лакташа осумњичени су да су претили да ће убити полицајца због чега су спроведени у Окружно јавно тужилаштво Бањалука.

Република Српска 24.11.2017 | 10:13
Лопов пиштољем претио полицајцу
Током ноћи 22. новембра на основу планских активности с циљем спречавањања кривичних дела против имовине, полицијски службеници су реализовали појачане мере и активности, те су у месту Јакуповци, општина Лакташи, уочили су и зауставили путничко возило марке „ БМW“ за које се сумња да је учествовало у извршењу кривичног дела „Тешка крађа“.

 
- Док су полицијски службеници контролисали возача, Г.Б., сувозач је изашао и почео да бежи. Недуго затим полицијски службеник га је сустигао, међутим непозната особа је уперила пиштољ у полицијског службеника, те се оглушила на законито издато наређење да одложи пиштољ, већ је претио да ће га убити, а затим прескочио препреку и побегао – наводе у саопштењу ПУ Бањалука.

Исте ноћи, пронађен је и идентификован М.К. који је ухапшен, а код њега је пронађен и пиштољ којим је претио полицајцу, а за којег се касније утврдило да потиче из кривичног дјла које је раније извршено на подручју оштине Лакташи, где је поред пиштоља била отуђена и већа количина новца.

На основу наредбе Основног суда у Бањалуци, на две локације, извршен је претрес стана и других просторија као и путничких аутомобила које користе осумњичени, где су пронађени предмети за које се сумња да потичу из раније извршених кривичних дела и који ће постужити као доказ у кривичном поступку.

(Блиц)
(Фото: Независне)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Милиција

24.11.2017 09:52

Циркус све па и то. Да полиција не мозе те балавце пофатат и добро их намлатит па би видили кад би им опет тако несто наумпало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

24.11.2017 14:38

Један балавац 45 други 52 године ...

Name

Ја

24.11.2017 11:28

Зашто криминалцима и лоповима увијек штите идентитет да је обичан човјек дужан ртв таксу објављују пуно име презиме и комплет породично стабло а лопови штите лопове.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Суд ија и кадија

24.11.2017 12:11

Ефикасно правосудје нема шта услов ће добити!?

ОДГОВОРИТЕ
Name

мили

24.11.2017 15:07

Напад на полицајца треба нај острије казнити.