Отеле малолетницу тукле је и шишале

Лекарима и полицији испричала да ју је на путу ка школи онесвестила једна женска особа, да је затим убачена у аутомобил, где су биле још три, и да су је одвеле у кућу где су се осам сати иживљавале над њом.

Србија 24.11.2017 | 07:36
Отеле малолетницу тукле је и шишале
Средњошколку (17) из Београда у среду су отеле четири девојке, ставиле у аутомобил и осам сати мучиле у напуштеном објекту, након чега су је избациле на улицу, недалеко од њене куће

Малолетница је преживела батине, шишање на ћелаво и потапање главе у канту са водом, сазнаје „Ало!”. 

Девојка је након мучења довезена близу своје куће и избачена из аутомобила. Мотив иживљавања још није познат, а како смо сазнали, у цео случај укључена је и полиција.

Иначе, несрећна девојка је прексиноћ у тешком стању примљења на Дечју клинику у Тиршовој, са бројним повредама по телу и глави.

- Малолетница је лекарима и инспекторима испричала да је у среду око поднева кренула у школу и док је ишла ка станици, с леђа јој је пришла девојка, која јој је ставила марамицу са опијатом преко уста, и тада се онесвестила. Према њеним речима, када је дошла себи, била је на задњем седишту аутомобила, у којем су биле још четири девојке - ово је део приче коју је оштећена испричала лекарима.

Да зло буде још веће, девојка је, како „Ало!” сазнаје, добијала шамаре у ауту док су је девојке возиле у кућу страве и ужаса.

 Када су ме унеле у кућу, једна од њих ми је рекла: „Е, када смо те нашминкале, сад је дошло време да те ошишамао!” Једна од девојака је то урадила док сам била ошамућена од опијата који су ми стављали под нос - рекла је нашем саговорнику средњошколка.

Како „Ало!” сазнаје, несрећна девојка је молила своје џелате да је пусте и да је више не муче. Међутим, оне су из сата у сат смишљале како да је што више науде и да се забаве.

- На крају су јој потопиле главу у кофу са водом. Није могла да се сети колико је дуго била у води. Она је објаснила да је почела да се дави када су је извукле из воде. Несрећну девојку су држали тако онсесвешћену све док није пао мрак. Онда су је ставили у ауто и возили је до близу куће, где су је избацили из аутомобила - објашњава наш саговорник.

Према нашим информацијама, средњошколка је након мучења у пратњи родитеља примљена на Дечју клинику у Тиршовој, где јој је указана помоћ. Њој су констатоване повреде рамена, главе и посекотине усне. Она је задржана на даљем лечењу.

Како „Ало!” сазнаје, у читав случај је укључена и полиција, која проверава информације које је дала оштећена.

- Девојка је тврдила да је отета и мучена. Једино за сада имамо њену изјаву, као и изјаву родитеља, који су потврдили да им је ћерка примљена у болницу. На случају се ради и док траје истрага, није могуће излазити са новим детаљима - објашњава наш саговорник упућен у случај.

Родитељи: Није била проблематична

Како „Ало!” сазнаје, родитељи су полицији пријавили нестанак средњошколке јер се није јављала на телефон. Они су, наводно, рекли да се ради о доброј ученици, која, према њиховим сазнањима, није пила, нити се дрогирала.

Не познаје мучитељке

Како „Ало! сазнаје, несрећна средњошколка је рекла да не може да се сети лика девојака које су је мучиле и шишале. Она је чак напоменула да се никоме није замерила и да јој нико није претио.

(Ало)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Клокот

24.11.2017 08:56

Лици на Ријанин спот "битцх беттер хаве мy монеy" . тузно по несрецну дјевојку

ОДГОВОРИТЕ