Otele maloletnicu tukle je i šišale

Lekarima i policiji ispričala da ju je na putu ka školi onesvestila jedna ženska osoba, da je zatim ubačena u automobil, gde su bile još tri, i da su je odvele u kuću gde su se osam sati iživljavale nad njom.

Srbija 24.11.2017 | 07:36
Otele maloletnicu tukle je i šišale
Srednjoškolku (17) iz Beograda u sredu su otele četiri devojke, stavile u automobil i osam sati mučile u napuštenom objektu, nakon čega su je izbacile na ulicu, nedaleko od njene kuće

Maloletnica je preživela batine, šišanje na ćelavo i potapanje glave u kantu sa vodom, saznaje „Alo!”. 

Devojka je nakon mučenja dovezena blizu svoje kuće i izbačena iz automobila. Motiv iživljavanja još nije poznat, a kako smo saznali, u ceo slučaj uključena je i policija.

Inače, nesrećna devojka je preksinoć u teškom stanju primljenja na Dečju kliniku u Tiršovoj, sa brojnim povredama po telu i glavi.

- Maloletnica je lekarima i inspektorima ispričala da je u sredu oko podneva krenula u školu i dok je išla ka stanici, s leđa joj je prišla devojka, koja joj je stavila maramicu sa opijatom preko usta, i tada se onesvestila. Prema njenim rečima, kada je došla sebi, bila je na zadnjem sedištu automobila, u kojem su bile još četiri devojke - ovo je deo priče koju je oštećena ispričala lekarima.

Da zlo bude još veće, devojka je, kako „Alo!” saznaje, dobijala šamare u autu dok su je devojke vozile u kuću strave i užasa.

 Kada su me unele u kuću, jedna od njih mi je rekla: „E, kada smo te našminkale, sad je došlo vreme da te ošišamao!” Jedna od devojaka je to uradila dok sam bila ošamućena od opijata koji su mi stavljali pod nos - rekla je našem sagovorniku srednjoškolka.

Kako „Alo!” saznaje, nesrećna devojka je molila svoje dželate da je puste i da je više ne muče. Međutim, one su iz sata u sat smišljale kako da je što više naude i da se zabave.

- Na kraju su joj potopile glavu u kofu sa vodom. Nije mogla da se seti koliko je dugo bila u vodi. Ona je objasnila da je počela da se davi kada su je izvukle iz vode. Nesrećnu devojku su držali tako onsesvešćenu sve dok nije pao mrak. Onda su je stavili u auto i vozili je do blizu kuće, gde su je izbacili iz automobila - objašnjava naš sagovornik.

Prema našim informacijama, srednjoškolka je nakon mučenja u pratnji roditelja primljena na Dečju kliniku u Tiršovoj, gde joj je ukazana pomoć. Njoj su konstatovane povrede ramena, glave i posekotine usne. Ona je zadržana na daljem lečenju.

Kako „Alo!” saznaje, u čitav slučaj je uključena i policija, koja proverava informacije koje je dala oštećena.

- Devojka je tvrdila da je oteta i mučena. Jedino za sada imamo njenu izjavu, kao i izjavu roditelja, koji su potvrdili da im je ćerka primljena u bolnicu. Na slučaju se radi i dok traje istraga, nije moguće izlaziti sa novim detaljima - objašnjava naš sagovornik upućen u slučaj.

Roditelji: Nije bila problematična

Kako „Alo!” saznaje, roditelji su policiji prijavili nestanak srednjoškolke jer se nije javljala na telefon. Oni su, navodno, rekli da se radi o dobroj učenici, koja, prema njihovim saznanjima, nije pila, niti se drogirala.

Ne poznaje mučiteljke

Kako „Alo! saznaje, nesrećna srednjoškolka je rekla da ne može da se seti lika devojaka koje su je mučile i šišale. Ona je čak napomenula da se nikome nije zamerila i da joj niko nije pretio.

(Alo)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Klokot

24.11.2017 08:56

Lici na Rijanin spot "bitch better have my money" . tuzno po nesrecnu djevojku

ODGOVORITE