Мило не одустаје лако од политике

Лидер владајуће Демократске партије социјалиста /ДПС/ у Црној Гори Мило Ђукановић изјавио је да је још отворено питање ко ће бити кандидат ове странке за предсједничке изборе и да ће он, уколико то не буде, ипак наставити да се бави политиком и бизнисом.

Регион 23.11.2017 | 08:11
Мило не одустаје лако од политике
"Због обавеза према партији, мораћу да останем у политици. Ипак, већ годину дана се политиком не бавим професионално. Питање о кандидату наше партије на изборима је још отворено", рекао је Ђукановић за телевизију "Пинк М".

Он је оцијенио да ће резултати локалних избора у четири општине /Цетиње, Мојковац, Тузи и Петњица/ у недјељу, 26. новембра, бити важан импулс уочи предсједничких избора "на којима ће се потврдити да Црна Гора остаје одлучно на свом евроатлантском курсу".

"Побједом на предсједничким изборима послаћемо поруку да је Црна Гора непоколебљиво на том свом путу", нагласио је Ђукановић.

Он је додао је да посједује информације према којима опозиција калкулише са будућим резултатима локалних избора у недјељу, 26. новембра. "Од тих резултата, зависи хоће ли бојкотовати сљедеће локалне и предсједничке", додао ја Ђукановић.

Говорећи о бојкоту црногорског парламента, Ђукановић је рекао да је за вријеме док Демократски фронт /ДФ/ бојкотује парламент, а воде се као посланици, потрошено више од три милиона евра, као и да бојкот угрожава интегритет Црне Горе.

(Срна)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драганче

23.11.2017 07:26

Њега Вучић доживљава као политички узор.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Крајисник

23.11.2017 16:00

То је мало јаци кварњак. А док је будала бице и масла.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Перо

23.11.2017 16:06

ајде нам реци ко те тако напрасио из политике па те нема

ОДГОВОРИТЕ