Milo ne odustaje lako od politike

Lider vladajuće Demokratske partije socijalista /DPS/ u Crnoj Gori Milo Đukanović izjavio je da je još otvoreno pitanje ko će biti kandidat ove stranke za predsjedničke izbore i da će on, ukoliko to ne bude, ipak nastaviti da se bavi politikom i biznisom.

Region 23.11.2017 | 08:11
Milo ne odustaje lako od politike
"Zbog obaveza prema partiji, moraću da ostanem u politici. Ipak, već godinu dana se politikom ne bavim profesionalno. Pitanje o kandidatu naše partije na izborima je još otvoreno", rekao je Đukanović za televiziju "Pink M".

On je ocijenio da će rezultati lokalnih izbora u četiri opštine /Cetinje, Mojkovac, Tuzi i Petnjica/ u nedjelju, 26. novembra, biti važan impuls uoči predsjedničkih izbora "na kojima će se potvrditi da Crna Gora ostaje odlučno na svom evroatlantskom kursu".

"Pobjedom na predsjedničkim izborima poslaćemo poruku da je Crna Gora nepokolebljivo na tom svom putu", naglasio je Đukanović.

On je dodao je da posjeduje informacije prema kojima opozicija kalkuliše sa budućim rezultatima lokalnih izbora u nedjelju, 26. novembra. "Od tih rezultata, zavisi hoće li bojkotovati sljedeće lokalne i predsjedničke", dodao ja Đukanović.

Govoreći o bojkotu crnogorskog parlamenta, Đukanović je rekao da je za vrijeme dok Demokratski front /DF/ bojkotuje parlament, a vode se kao poslanici, potrošeno više od tri miliona evra, kao i da bojkot ugrožava integritet Crne Gore.

(Srna)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Draganče

23.11.2017 07:26

Njega Vučić doživljava kao politički uzor.

ODGOVORITE
Name

Krajisnik

23.11.2017 16:00

To je malo jaci kvarnjak. A dok je budala bice i masla.

ODGOVORITE
Name

Pero

23.11.2017 16:06

ajde nam reci ko te tako naprasio iz politike pa te nema

ODGOVORITE