Од сутра обустава саобраћаја

Предузеће “Бијељина пут” д. о. о. обавјештава грађане Бијељине да ће због завршетка радова на изградњи раскрснице-кружног тока “Блед”, у четвртак 23. новембра и петак 24. новембра 2017. године доћи до обуставе саобраћаја у центру града.

Република Српска 22.11.2017 | 19:38
Од сутра обустава саобраћаја
Предузеће "Бијељина пут" наводи да ће до обуставе саобраћаја доћи у сљедећим улицама:

Улица 27. марта,

Улица Српске војске,

Улица Николе Тесле,

Улица Жртава фашистичког терора.

Ово је још један важан инфраструктурни пројекат у Бијељини, који ће олакшати и убрзати саобраћај на мјесту гдје је често била гужва. 

Завршетком овог пројекта Бијељина добија 11. кружни ток.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

МИЛАН

22.11.2017 19:15

Нема где висе нису ти крузни токови.Посебно су интересантни за РС.Вец 22 године се вртимо у круг и то је наса збиља,то је наса судбина.!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре:

23.11.2017 09:16

Не буди малициозан толико.Ради се,изградјује се бас та твоја Бијељина.Од предратне касабе то је данас Град са највише изградјеног стамбеног простора,ресторана,кафица,Цркви и џамија,Манастира,Универзитета,саобрацајница,и кружних токова такодје.

Name

Тотпедо

23.11.2017 19:13

Кад је поцела изградња овог крузног тока рецено је било,да це радови трајати мјесец дана. Ових дана наврсава се 2 мјесеца кд поцетка радова. То је у центру људи обилазе а ником се не зури. Срамота је то и за Град Бијељину и за Бијељина путеве. За такве ствари плацају се пенали а код нас се договарамо на друге нацине. Надам се бар да це то ваљати и да це бити веци проток саобрацаја. Али како сам видјо њје бас несто. Надам се да нисам имао бас неке предпоставке прије мјесец дана кад сам пролазијо кроз Бијељину.