СП, БиХ - РУС... Гордић: Морамо бити стварно добри!

Кошаркаши Босне и Херцеговине дочекују Русију 24. новембра у Сарајеву на отварању квалификација за Свјетско првенство 2019. године у Кини.

Кошарка 22.11.2017 | 21:45
СП, БиХ - РУС... Гордић: Морамо бити стварно добри!
Под вођством селектора Душка Вујошевића "змајеви" су се окупили у понедјељак, а синоћ обавили и други тренинг уочи меча с Русима.

Један од најискуснијих у бх. тиму Немања Гордићвратио се у екипу након што је пропустио претквалификације прошлог љета. Мишљења је да је тешко направити много за кратак период припрема, али наводи да исти проблем имају и друге екипе.

"Морамо се трудити да примимо што више информација у ових неколико дана. Тешко да можемо очекивати неку течну игру јер нема ту много времена за уигравање. Нас неколицина није била присутна љетос код тренера Душка Вујошевића али трудимо се да све похватамо у ходу", изјавио је Горди, а преносе агенције.

Сматра да Руси имају мане, али и то да он и његови саиграчи требају гледати првенствено да се што боље уиграју.

"Квалитетни су, нема ту много приче и мораћемо одиграти стварно добро како бисмо имали шансу за повољан резултат" - закључио је Гордић.

Његов репрезентативни колега Милан Милошевић истиче да је атмосфера међу играчима сјајна и радна.

"Ми старији смо због повреда прескочили ово љето и требало би да се брзо уклопимо. Радимо колико можемо да се спремимо за Русе. Четврти су били у Европи и сјајни су, али ћемо сигурно на домаћем терену одиграти добру утакмицу а видјећемо за шта ће то бити довољно, надам се за побједу", рекао је Милошевић.

Сусрет БиХ - Русије играће се у петак у дворани "Мирза Делибашић - Скендерија" од 18.45 сати. Три дана касније кошаркаши БиХ гостују селекцији Француске.

Извор: мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар