Ожеговић: Не спавам због Јанг Бојса!

„Осећа се већ тензија, али не смемо да паднемо“, поручује нападач Партизана.

Фудбал 21.11.2017 | 16:15
Ожеговић: Не спавам због Јанг Бојса!
Сад је важно! Можда и најважније у сезони! Све ће стати у тих 90 минута колико црно-беле дели од фудбалског раја и пролећа у Европи. Али да ће бити лако - неће. Јанг Бојс стиже у Хумску са ореолом лидера швајцарског првенства, екипа која је кадра да казни сваку грешку ривала.

Међутим, питаће се нешто и Партизан. Питаће се и Огњен Ожеговић који голгетерски пости још од меча у Земуну. Можда је време да проради снажни шпиц.

„Већ постоји притисак, у недељу нисам могао да заспим, увелико размишљам о утакмици против Јанг Бојса. Наш директор је рекао - за Партизан највећој од распада Југославије. Не смемо да паднемо под том тензијом: морамо да останемо хладне главе и, што се каже, врелог срца. Очекујем пун стадион и да сви заједно остваримо циљ“, рекао је Огњен Ожеговић за Спортски журнал.

Некадашњи члан Чукаричког каже да је одлично скенирао екипу из Берна.

„Јанг Бојс је изузетно организована екипа, прва у Швајцарској, са одличним појединцима. Морамо да будемо озбиљни у свим сегментима. У недељу сам баш гледао њихов меч против Цириха (2:1), види се да су јаки. Ако их победимо био би то велики успех“.

Швајцарци ће бити јачи у односу на септембарски меч. Међутим, ту снагу би требало да неутралишу пуне трибине и велика жеља играча Партизана да опстану у Европи.

„Опоравио им се Оро, годинама је играо за ПСЖ. Ту је и наш Сулејмани. Странци им дају додатну вредност. Опасни су и на гостовањима, ремизирали су у Кијеву 2:2. Дуго водили 2:1. Међутим, и ми добро гурамо. У четвртак имамо шансу да направимо искорак и изборимо пролеће на међународној сцени. То би сваком играчу значило за даљу каријеру“, додаје Ожеговић.

Извор: моззартспорт

Фото МН Пресс

Коментари / 0

Оставите коментар