Ožegović: Ne spavam zbog Jang Bojsa!

„Oseća se već tenzija, ali ne smemo da padnemo“, poručuje napadač Partizana.

Fudbal 21.11.2017 | 16:15
Ožegović: Ne spavam zbog Jang Bojsa!
Sad je važno! Možda i najvažnije u sezoni! Sve će stati u tih 90 minuta koliko crno-bele deli od fudbalskog raja i proleća u Evropi. Ali da će biti lako - neće. Jang Bojs stiže u Humsku sa oreolom lidera švajcarskog prvenstva, ekipa koja je kadra da kazni svaku grešku rivala.

Međutim, pitaće se nešto i Partizan. Pitaće se i Ognjen Ožegović koji golgeterski posti još od meča u Zemunu. Možda je vreme da proradi snažni špic.

„Već postoji pritisak, u nedelju nisam mogao da zaspim, uveliko razmišljam o utakmici protiv Jang Bojsa. Naš direktor je rekao - za Partizan najvećoj od raspada Jugoslavije. Ne smemo da padnemo pod tom tenzijom: moramo da ostanemo hladne glave i, što se kaže, vrelog srca. Očekujem pun stadion i da svi zajedno ostvarimo cilj“, rekao je Ognjen Ožegović za Sportski žurnal.

Nekadašnji član Čukaričkog kaže da je odlično skenirao ekipu iz Berna.

„Jang Bojs je izuzetno organizovana ekipa, prva u Švajcarskoj, sa odličnim pojedincima. Moramo da budemo ozbiljni u svim segmentima. U nedelju sam baš gledao njihov meč protiv Ciriha (2:1), vidi se da su jaki. Ako ih pobedimo bio bi to veliki uspeh“.

Švajcarci će biti jači u odnosu na septembarski meč. Međutim, tu snagu bi trebalo da neutrališu pune tribine i velika želja igrača Partizana da opstanu u Evropi.

„Oporavio im se Oro, godinama je igrao za PSŽ. Tu je i naš Sulejmani. Stranci im daju dodatnu vrednost. Opasni su i na gostovanjima, remizirali su u Kijevu 2:2. Dugo vodili 2:1. Međutim, i mi dobro guramo. U četvrtak imamo šansu da napravimo iskorak i izborimo proleće na međunarodnoj sceni. To bi svakom igraču značilo za dalju karijeru“, dodaje Ožegović.

Izvor: mozzartsport

Foto MN Press

Komentari / 0

Ostavite komentar