Покушај уноса марихуане у авион

Службеници Јединице граничне полиције Аеродром Сарајево лишили су слободе држављанина Грузије чији су иницијали Г. Т. /28/, јер је покушао унијети марихуану у авион, саопштено је данас из Граничне полиције БиХ.

Босна и Херцеговина 21.11.2017 | 13:57
Покушај уноса марихуане у авион
Полиција је јуче ухапсила Г.Т. који је био на лету за Истанбул, након што је открила 4,75 грама марихуане у доњем вешу.

Према наредби тужиоца Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево, марихуана је привремено одузета, а Г.Т. ће уз извјештај о почињењу кривичног дјела неовлаштено посједовање и омогућавање уживања опојних дрога бите предат надлежном органу.

Службеници Јединице граничне полиције Градишка јуче су ухаписли мушкарца чији су иницијали Е.К. /40/ након што је граничним провјерама утврђено да је за њим Полицијска управа Приједор расписала потрагу због кривичног дјела изнуда.

Држављанин БиХ контролисан је при уласку у БиХ на Међународном граничном прелазу Градина и предат службеницима Полицијске управе Приједор.

Истог дана при уласку у БиХ на Међунардоном граничном прелазу Градишка ухапшен је и мушкарац чији су иницијали М.Е. /32/, јер је установљено да га потражује Општински суд у Бихаћу због кривичног дјела посједовање и омогућавање уживања опојних дрога.

Службеници ове јединице су М.Е. који је држављанин БиХ и Словеније, предали припадницима Судске полиције Бихаћ.

(Срна)

Коментари / 0

Оставите коментар