Pokušaj unosa marihuane u avion

Službenici Jedinice granične policije Aerodrom Sarajevo lišili su slobode državljanina Gruzije čiji su inicijali G. T. /28/, jer je pokušao unijeti marihuanu u avion, saopšteno je danas iz Granične policije BiH.

Bosna i Hercegovina 21.11.2017 | 13:57
Pokušaj unosa marihuane u avion
Policija je juče uhapsila G.T. koji je bio na letu za Istanbul, nakon što je otkrila 4,75 grama marihuane u donjem vešu.

Prema naredbi tužioca Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, marihuana je privremeno oduzeta, a G.T. će uz izvještaj o počinjenju krivičnog djela neovlašteno posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga bite predat nadležnom organu.

Službenici Jedinice granične policije Gradiška juče su uhapisli muškarca čiji su inicijali E.K. /40/ nakon što je graničnim provjerama utvrđeno da je za njim Policijska uprava Prijedor raspisala potragu zbog krivičnog djela iznuda.

Državljanin BiH kontrolisan je pri ulasku u BiH na Međunarodnom graničnom prelazu Gradina i predat službenicima Policijske uprave Prijedor.

Istog dana pri ulasku u BiH na Međunardonom graničnom prelazu Gradiška uhapšen je i muškarac čiji su inicijali M.E. /32/, jer je ustanovljeno da ga potražuje Opštinski sud u Bihaću zbog krivičnog djela posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga.

Službenici ove jedinice su M.E. koji je državljanin BiH i Slovenije, predali pripadnicima Sudske policije Bihać.

(Srna)

Komentari / 0

Ostavite komentar