Породица Јакшић завршила на улици

Четворочлана породица Јакшић из Новог Сада завршила је данас на улици, пошто су их извршитељи у пратњи полиције иселили из стана који се налази на адреси Булевар краља Петра 61. Четворочлана породица Јакшић из Новог Сада завршила је данас на улици, пошто су их извршитељи у пратњи полиције иселили из стана који се налази на адреси Булевар краља Петра 61. Породица је јутрос новинарима дојавила да је почело принудно исељење, које је било најављено за данас, те да је њихова зграда пуна полиције.

Србија 21.11.2017 | 11:10
Породица Јакшић завршила на улици
Породица се са двоје деце закључала у стан, али је брава обијена и извршитељи су у пратњи полиције ушли и породицу Јакшић избацили на улицу, пренели су локални медији.

Мирјана Јакшић из Новог Сада забарикадирала се са породицом у свом стану у Булевару краља Петра првог број 61 и пријети да ће скочити са терасе уколико судски извршитељ покуша да исели њу и њену породицу.

Испред зграде је петнаестак полицајаца, Хитна помоћ и ватрогасци који су за сваки случај активирали спасилачки душек на надувавање не би ли спријечили несрећу уколико Мирјана или неко од чланова њене породице покуша да скочи са терасе.
 
Подсјетимо, ово је четврти пут да надлежни покушавају да иселе породицу Јакшић из стана али претходни покушаји су пропали јер су имали подршку пријатеља и родбине.



Како је ‘’Блиц’’ извјештавао Јакшићи су недавно штрајковали глађу јер остају без стана који су купили због, како су рекли, незаконитих радњи суда и извршитеља.

Породица је најпре, како они тврде усељена у мањи стан од оног који су купили од инвеститора. Схвативши да су како кажу Јакшићи преварени, тужили су инвеститора, а суд је пресудио у њихову корист.



Инвеститор је, како кажу Јакшићи, док је судски процес још трајао легализовао таван који је спојио са станом у ком живе и уписао га на своје име и није им вратио новац.

Инвеститор је уз камате Јакшићима како они тврде дужан око 94.000 евра.

Љубомир Јакшић и његова супруга Мирјана тренутно су незапослени, а издржавају и двоје деце.



Адвокат инвеститора Тихомира Самарџића, Драгослав Петровић рекао је у ранијој изјави за ‘’Блиц’’ да су Јакшићи купили стан под бројем 23, који је након изградње добио други број 24 и укњижен је на 51 квадрат.

Јакшићи су платили 33.000 евра и остали дужни 4.000, те да инвеститор треба да им исплати близу 40.000 евра, а не више од тога како они тврде.



(Блиц)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Мафија

21.11.2017 10:51

Спрега мафије и правосудја па људи су плазили дали паре умјесто да полиција ухапси инвеститора за превару он м још и отима стан узео и паре и стан страшно????Хало Србији имали закона!

ОДГОВОРИТЕ