Михајловић: Била би ми част да водим Италију!

Тренер Торина Синиша Михајловић говорио је о пласману Србије на Мундијал, али и о неуспеху Италијана који после 60 година неће учествовати на СП.

Фудбал 21.11.2017 | 12:00
Михајловић: Била би ми част да водим Италију!
"Био сам две године селектор Србије и била ми је част. Извршио сам смену генерације, довео нове играче, али се нисмо квалификовали и ја сам поднео оставку, иако су желели да останем", рекао је Михајловић италијанским новинарима.

’Орлови’ су у четвртом шеширу и 1. децембра сазнаћемо ривале наше групе за Светско првенство у Русији.

"Сада је Србија на Светском првенству, а већину тих играча управо сам ја убацио у репрезентацију. Некада мораш да рискираш, ја више нисам селектор, а Србија је на Мундијалу“, изјавио је српски тренер, који је говорио и о неуспеху Италијана:

“Ово је огроман неуспех Италије. Србина сам, али живим и радим у Италији. Жао ми је Белотија, као и Буфона, Де Росија и Барзаљија. Мундијал ће бити сиромашнији без Италије. Делује нестварно да Италија није на првенству. Мора много да се промени, али не могу да не говорим о мом искуству из Србије“.

На питање новинара да ли би био на клупи Италије, Михајлловић је одговорио:

Ја селектор? Ко не би био водио репрезентацију Италије? Две године сам био селектор Србије и била ми је велика част. Била би ми част и у Италији.

Извор: Б92

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ти, ма дај

21.11.2017 11:24

Да, бас је Србија имала великог успјеха с тобом?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

21.11.2017 12:50

Морас промијенити фризурицу.

ОДГОВОРИТЕ